qalimar Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Andrzej, masz fotografię dokumentującą takie zacieki? To wygląda tak, jakby lało mu się z piasty WN, co jest raz niebezpieczne, dwa- niedopuszczalne. Jeśli chcesz uwidocznić zacieki nafiarsko-olejowe- to idź w tym kierunku: http://www.airplane-pictures.net/photo/103452/735-poland-army-mil-mi-24v/ Mi-24, ale idea ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Niestety mam :( Jak to jedna osoba powiedziała gdy zobaczyła go po powrocie z Afgana "o ku..a, ja pie....ę, przecież to były nowe śmigłowce" Jak tak sobie teraz patrzę to chyba byłem za delikatny PS Jak węzmę Mi-24 na warsztat to też tak go uwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2014 A teraz zabawa przy zadku Niestety Trumpek się nie popisał i zrobił prostokątne łopaty, więc trzeba było nadać im odpowiedni kształt. Potem przyszła pora na wstępne malowanie potem poważniejsze malowanie, dłubanie przy krawędzi natarcia, syfienie itp. i na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Cudne łopatki :( ale już przestań kopać leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Krawędzie natarcia to znowu słynna folia do kominków?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Dokładnie tak A teraz pytanie: co się zmieniło na tej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 doszły ruskie napisy.....których też potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Krawędzie natarcia to znowu słynna folia do kominków?. A jakże, słynna folia do kominków :P właśnie kończę tapicerkę kabiny transportowej ową folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Jako, że dziś niewiele mi się chciało to dorobiłem twarz Milkowi Na razie tylko jako przymiarka ale zawsze Niestety będzie sporo dopasowywania ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak ja lubię tą mordę :-). Ekstra wyszła kabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Właśnie ze względu na przód tego śmigłowca...LUBIĘ GO I JUŻ!!!!!......Maski własna robótka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Świetnie Tobie idzie! To będzie kapitalny model! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Maski to tamiyowska taśma do tego skalpelek i już jakieś 15 minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 a malowałeś od wewnątrz ramę na niebiesko?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 U mnie jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dziś mi się chciało trochę bardziej (ale już mi przeszło ) i taki wyszedł efekt moja pierwsza tablica własnej roboty nie powiem żebym był zachwycony ale jest jak jest (nie mam pojęcia jak co poniektórzy robią to w mniejszej skali) W odróżnieniu od Sławkowego Milka u mnie cały środek jest czarny więc nie wiele będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Że tak zapytam znowu o tą taśmę do kominków.......trzyma ci się dobrze powierzchni?...bo mam ją już i tak się zastanawiam czy zda egzamin?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Jak na razie problemów nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Ciąg dalszy zabawy. Dziś kontynuujemy tablice. i oryginał Jak również ciąg dalszy brudzenia a właściwie poprawki dotyczące zacieków (poprzednie były dość słabe). Dla mnie to głównie nauka zabawy chemią modelarską. A że koledzy wspomagają radami to trzeba było skorzystać Mam nadzieję, że jest lepiej ale może jeszcze to nie być wersja ostateczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Zacieki...myślę,że dużo lepsze...bardziej naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Malowanie i eksploatacja bardzo mi się podobają. Detale w kabinie - jak sądzę - powinieneś zrobić lepiej. Malowanki ręczne ekranów, włączników, linii nie wyglądają dobrze. A jestem jakoś przekonany, że dałbyś radę to poprawić (nawet kosztem robienia jeszcze raz). Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Niestety zgadzam się z Mikołajem......coś mi się wydaje,że pośpiech cię dopadł.....chciałbyś już go mieć w całości nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Nie chodzi o pośpiech. Pisałem, że nie jestem zachwycony. Kombinuję teraz jak to zrobić inaczej, pomysł już jest a na wykonanie przyjdzie trochę poczekać bo muszę na parę dni przesiąść się na T-34 w skali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Poprawka. Jako, że jestem niecierpliwy więc nie mogłem czekać na sprawdzenie technologii i zrobiłem jedną tablicę, Chyba wyszło lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Już po zabawach czołgowych (fajnie było ) Od jutra wracam do lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi