spiton Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 To taki warsztat przed galeryjny. Wyszło dzisiaj zdjęcie i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wrzucić tu fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Najbrzydszy z amerykańskich myśliwców, ale świetnie zrobione oba. Szkoda, że nie robiłeś warsztatu, bo tyle tu różnych technik użytych i efektów uzyskanych, że pewnie sporo bym się z niego nauczył. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Zgadzam się z postem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Warsztat był na jakimś forum, ale autentycznie nie wiem na jakim ,-)) Przerwa była długa ,-)) Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 To teraz proszę powiedzieć szybciutko, jak zrobiłeś te wypłowienia na skrzydłach zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Czy duńskie znaki mają żółty wewnątrz kokardy, czy to tylko tak na zdjęciach wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Zabrudziły się. Już mi na to zwrócono uwagę i będę starał się to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Ale oprócz SF, był chyba jeszcze ba Brittmodeller, i za cholerę nie mogłem go znaleźć. Poza tym myślałem , ze był tez na nPWM, ale poszukiwania niczego nie dały ,-)))). A mi nPWM jakoś dziwnie działa i przez portfolio nie jestem w stanie tam trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 malowanie duńczyka rewelacja jak żyw z muzeum lotnictwa w Krakowie. oczywiście wiem ,że tam włoch stoi ale taki też zapamiętałem naturalny weathering :-) pociąłes sie od krawędzi natarcia,jak opowiada obsluga tych samolotów? bo ja potwierdzam ,w ramach ciekawostek,że to prawda....te krawedzie mogły przeciąć w pół nieostrożnych mechaników podczas powolnego nawet kołowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Owszem macałem krawątkę w Krakowie ,-)). Ostra ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Spojrzałem na pierwsze zdjęcie i naszła mnie chwila zastanowienia...model czy prawdziwy?.....bo efekty malarskie niesamowite...super zużyte...świetne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 dorobiłem parę pierdółek w podwoziu, żeby nie było łyse ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi