adam juszczak Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Myślę nad podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Malowanie jak zwykle bardzo ładne, ale tym razem zacieki troszkę mi się nie podobają. Za nazwijmy to nachalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 To wygląda jak 1:35 wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Dopasuję do scenerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Hej Kolejny piękny model. Fajnie pomalowany i pobrudzony, sadząc ze zużycia sądzę że jakiś etap walk miejskich. Co prawda nie gustuję w papierowych czołgach, albo panzerwaffe 46. Jedna uwaga co do gąsienic, widzę że się zapadły też mnie wkurzają Dragonowskie DS-y. Czekam na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Niestety taki mankament,a co do podstawki to gruzowisko,fragmenty scian i pojazd w ogniu walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Świetny. Podstawka to doskonały pomysł. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 super czekam na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Gruzowisko będzie musiało być wypoziomowane, przed postawieniem czołgu, bo wszystkie zacieki są prostopadłe do poziomu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Gruzowisko będzie musiało być wypoziomowane, przed postawieniem czołgu, bo wszystkie zacieki są prostopadłe do poziomu . gdy pojazd porusza się w terenie zacieki nie zmieniają swego ułożenia co parę sekund, na to trzeba więcej czasu A sama VK-a bardzo ładna - po raz kolejny świetny model - gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 co do podstawki to gruzowisko,fragmenty scian i pojazd w ogniu walki. I będzie super lux. Ja czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Wunderbar . To już tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi