bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Malowanie jak zwykle bardzo ładne, ale tym razem zacieki troszkę mi się nie podobają. Za nazwijmy to nachalne. Cytuj
gumowy01 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Hej Kolejny piękny model. Fajnie pomalowany i pobrudzony, sadząc ze zużycia sądzę że jakiś etap walk miejskich. Co prawda nie gustuję w papierowych czołgach, albo panzerwaffe 46. Jedna uwaga co do gąsienic, widzę że się zapadły też mnie wkurzają Dragonowskie DS-y. Czekam na podstawkę Cytuj
adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Napisano 5 Kwietnia 2014 Niestety taki mankament,a co do podstawki to gruzowisko,fragmenty scian i pojazd w ogniu walki. Cytuj
Gerd Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Świetny. Podstawka to doskonały pomysł. Gratuluję. Cytuj
author21 Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Gruzowisko będzie musiało być wypoziomowane, przed postawieniem czołgu, bo wszystkie zacieki są prostopadłe do poziomu . Cytuj
hiwis Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Gruzowisko będzie musiało być wypoziomowane, przed postawieniem czołgu, bo wszystkie zacieki są prostopadłe do poziomu . gdy pojazd porusza się w terenie zacieki nie zmieniają swego ułożenia co parę sekund, na to trzeba więcej czasu A sama VK-a bardzo ładna - po raz kolejny świetny model - gratuluję . Cytuj
skala72 Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 co do podstawki to gruzowisko,fragmenty scian i pojazd w ogniu walki. I będzie super lux. Ja czekam na finał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi