MWALLO Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam, Model odkupiłem gotowy, wymieniłem tylko gąski na metalowe "Friule". W trakcie prac straciłem koncepcje i wyszło tak. Głównie malowałem go jako testowy, detale itp., jutro cyknę więcej fotek. Póki co wygląda to tak: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Ładnie pomalowany. Zimmerit wygląda świetnie, choć nie wiem czy nie jest troszkę przeskalowany. Co to jest wiesz może? Nie widzi mi sie natomiast ta kupa gąsienic na dachu bo: przesłania ładny model, pewno zwaliłaby się pod swoim ciężarem przy pierwszych manwerach szczególnie że trzyma je tylko cieniutka linka. Czekam na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 No cóż gąski są bo muszą, były tam "placki" od magic sculpa, tak poprzedni właściciel zrobił Zimmerit to ATAK Testuje ustawienia w nowym aparacie- nastawiłem się na detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Czołem Michaił. Jak zwykle malarsko - Kung Fu - do którego ja "głowa" dążę. Bazylms ma rację, jak możesz to chociaż zredukuj te gąski na dachu. Realnie więcej by z nimi Chopacy mieli kłopotu, niż z nich korzyści. Placki z masy zeszlifuj. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Bardzo mi się podoba , ale najlepszy jest dla mnie układ jezdny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Siema szwagier CzołK rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Michał do Michała! Podoba się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Model znakomicie pomalowany i pobrudzony - gąski na górze dodają mu klimatu "Mad Maxa" trochę ogólnie bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Taki odręcznie namalowany numer na przednim pancerzu mógłby wskazywać na jeden z wraków, pojazdów zdobytych i numerowanych przez Rosjan, a wtedy nie razi już tak ten gąsienicowy złom na dachu. Tak czy inaczej pięknie pomalowany i wybrudzony StuH - Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 No i stało się, model doczekał się galerii końcowej- efekt średnio mi się podoba :( : Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Pozytywny Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi