toled Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Malowany Gunze H33 Russet. Na to Gaia 007 clear. I jako, że zawsze zapominam foto wnętrza, tym razem nie zapomniałem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Czysty i bardzo ładny klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 No, nie licząc drobinek kurzu, ale tych nie da się uniknąć... przejechałem model pędzelkiem i zanim zrobiłem foto już były drobinki kurzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 No, nie licząc drobinek kurzu, ale tych nie da się uniknąć... Nawet nie to miałem na myśli. Bardzo dobry zestaw w porównaniu do AMT, choc bez otwieranych drzwi. Za to maska z noirmalnymi zawiasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Impala jak ta lala Też zastanawiałem się nad zakupem tego model, teraz widzę, że warto, ciekawe rozwiązanie z odchylanym kołem przy otwarciu bagażnika. Lakier i chromy naprawdę ładne, tylko w silniku przydało by się wash i inne zużycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Pierwszy raz to powiem - ten model warto wziąć, pomimo tego, że to Revell. Dlaczego? Bo wszystko do siebie pasuje, nawet podwozie z nadwoziem to bajka w łączeniu ;-) , kasta ma tylko niewielkie szwy z łączeń form. Pod adresem: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/rm/kit_rm_2073.shtml masz mini recenzje po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Łoo, kozak. Pięknie wyszło ci auto. Jak zrobiłeś tapicerkę foteli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Good job. Piękny klasyk. Kocham te kańciaste maszyny. A kurzem się nie przejmuj--- dziś kurz rządzi światem- niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2014 kadzior - tapicerka, to kalkomania, poszedłem trochę na skróty, bo bym się pochlastał malując samemu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 No i listwy oryginalnie chromowane, do wklejenia, idealna sprawa, jak się chce zrobić limuzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi