Skocz do zawartości

'58 Chevy Impala Revell 1:25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Malowany Gunze H33 Russet. Na to Gaia 007 clear.

IMG_5657_zps5e64dde9.jpg

IMG_5645_zps43014e52.jpg

IMG_5664_zps6542301d.jpg

IMG_5663_zpse9786207.jpg

IMG_5660_zps39581106.jpg

IMG_5659_zps84fd1929.jpg

IMG_5648_zpsd2368b09.jpg

IMG_5652_zps95c249c9.jpg

I jako, że zawsze zapominam foto wnętrza, tym razem nie zapomniałem ;-)

1900607_658466324189423_1740338507_o_zps3d18dce2.jpg

Napisano

No, nie licząc drobinek kurzu, ale tych nie da się uniknąć... przejechałem model pędzelkiem i zanim zrobiłem foto już były drobinki kurzu...

Napisano
No, nie licząc drobinek kurzu, ale tych nie da się uniknąć...

Nawet nie to miałem na myśli. Bardzo dobry zestaw w porównaniu do AMT, choc bez otwieranych drzwi. Za to maska z noirmalnymi zawiasami.

Napisano

Impala jak ta lala

Też zastanawiałem się nad zakupem tego model, teraz widzę, że warto, ciekawe rozwiązanie z odchylanym kołem przy otwarciu bagażnika.

Lakier i chromy naprawdę ładne, tylko w silniku przydało by się wash i inne zużycia

Napisano

Pierwszy raz to powiem - ten model warto wziąć, pomimo tego, że to Revell. Dlaczego? Bo wszystko do siebie pasuje, nawet podwozie z nadwoziem to bajka w łączeniu ;-) , kasta ma tylko niewielkie szwy z łączeń form. Pod adresem: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/rm/kit_rm_2073.shtml masz mini recenzje po angielsku

Napisano

Łoo, kozak. Pięknie wyszło ci auto. Jak zrobiłeś tapicerkę foteli?

Napisano

kadzior - tapicerka, to kalkomania, poszedłem trochę na skróty, bo bym się pochlastał malując samemu ;-)

Napisano

No i listwy oryginalnie chromowane, do wklejenia, idealna sprawa, jak się chce zrobić limuzynę.