morfeusz84 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 To musimy sie tam jakos spotkac : ) tez tam bede Na pewno . Będziemy mieli takie koszulki , więc łatwo będzie nas rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Wow - grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Wow - grubo W tamtym roku mieliśmy takie , niestety robione na szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 W tą niedzielę wystawa w Hinckley. Z dwie godziny jazdy, ale trzeba się wybrać i wypełnić klubowy obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek1968 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Tak było w zeszłym roku W tym roku 29 kwiecień 2017 Tiger Day VII, 29 April. In 2017 Tiger 131 http://www.tankmuseum.org/whats-on/events/bovevt53168 ........................................................................................ Jak coś to mam z cztery miejsca z Southampton - może być wyjazd w piątek gdzieś pod namiot w okolicy Bovington Może być kemping przy Durdle Door i powrót w niedzielę To tylko kwestia ustalenia szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Jak co roku w marcu na wschodzie Londynu odbywa się Southern Expo ( http://ipmsuk.org/calendar/southern-expo-2017 ). Ktos oprócz mnie się wybiera może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Już w niedzielę wystawa w Cosford - RAF Museum. Ja się wybieram. http://shropmodels.org.uk/index_files/Page698.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Super dzięki za info. Trzeba będzie się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Ja moze na chwilke sie pojawie. U nas w klubie nawalili i nie zarezerwowali stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 No i kto chętny na wyjazd , na TankFest ? 24-25 czerwiec . Wyjazd z Birmingham, mogę po kogoś podjechać pod dom , koszty 20 f na paliwo , 5 f pole namiotowe i bilet (we własnym zakresie ) Na sobotę prawie wszystkie bilety wyprzedane . Szczegóły priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Gdyby ktoś był w pobliżu i miał ochotę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Przypominam że w weekend TankFest. Ja będę tylko w niedzielę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Przypominam że w weekend TankFest. Ja będę tylko w niedzielę.Pozdrawiam Ja będę w sobotę i w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Witam już jutro Wystawa Modelarska w Birmingham. Midland Expo 2017 ..impreza fajna można zobaczyć ciekawe modele i zrobić zakupy. http://ipmsuk.org/calendar/midland-expo-2017/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Czy ktos sie wybiera w Sobote do Edinburgh? https://www.scalescotland.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2017 no ja pewnie wpadnę, 30 min drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 no ja pewnie wpadnę, 30 min drogi Ja takze sie zbieram. jutro rano z Londynu pociagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smad Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Witam, ja jestem swiezak więc bez żadnego klubu. Post code: DN2 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Witamy na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Panowie koniec Wrzesnia sie zbliza a wiec i Telford. Kto sie wybiera? Ja bede obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 28 Września 2017 no ja jak zawsze i tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Mam nadzieje ze w tym roku w końcu mi się uda dojechać.... hotel zarezerwowałem wiec na 99% będę. Mam pytanko gdzie możemy sie spotkać bo chciałbym Was poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2017 Punkt zborny jak zawsze na stoisku firmy Master, czas +/- koło 12-13 przynajmnie ja tam będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Ja tam bede pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi