karambolis8 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Pokazały się wypraski nowego Flankera Zvezdy. Podział technologiczny delikatnie mówiąc ciekawy... http://nowosci.plastikowe.pl/aktualnosci/zapowiedz-zvezda-su-27sm-flanker-b-mod-1-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Podział wynika z ich planu wypuszczenia tez innych wariantów. Po wejściu do sprzedaży Su-27 mają wypuścić Su-33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Domyślam się. Jak spasowanie będzie dobre, to problemów z klejeniem pewnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Mozna juz go zamawiac w Martoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Mozna juz go zamawiac w Martoli... Super, dzięki za info zamawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja tam czekam na 1:48 od Zactomana ;) Nie można mieć wszystkiego w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja tam czekam na 1:48 od Zactomana ;) Nie można mieć wszystkiego w 1:72 Od Zactomana będzie Su-33 Su-27 od Aviation Art (czy jak im tam) nie został potwierdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 A co z nowym modelem Su-27 w 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Trumpeter już od paru lat zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r.kalkowski Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Jutro wyląduje u mnie SU-27SM Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Daj fotosy jak dostaniesz, nie jesteś jedyny zainteresowany modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Czekałem na ten model 2 lata. Dziś został zamówiony i zajączek pewnie po świętach przyniesie . Zamówiłem w Moje Hobby, bo tam mają na magazynie, a w martoli to wiadomo , może jest...do zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak byś zamówił w Martoli, to byś miał pewnie przed świętami - model leży na półce, ja mam już w domu :-) Nie ma szans na in-box, aparat mi zastrajkował :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 ktoś wspomniał o Su-33 ale z tego kadłuba poprawny Su-33 nie wyjdzie,chyba,że będzie inna ramka z dolną częscią kadłuba...a cena idealna....jednak ja poczekam na Su-33 oraz Su-30 jeśli będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 ktoś wspomniał o Su-33 ale z tego kadłuba poprawny Su-33 nie wyjdzie,chyba,że będzie inna ramka z dolną częscią kadłuba...a cena idealna....jednak ja poczekam na Su-33 oraz Su-30 jeśli będą... Potrzeba nie tylko dolnej części kadłuba, ale i nowej górnej, i nowych skrzydeł ... pociecha jest taka, że Zvezda pokazała już CAD-y z Su-33, jeśli w plastiku będzie taki jak Su-27SM to mimo posiadania dwóch Su-33 Hasegawy biorę w ciemno :-) Ale Su-33 Zvezdy to dopiero przyszły rok podobno, na jesieni tego roku ma być za to MiG-29C ... pożywiom, uwidim :-) Nad Su-33/J-15 pracuje też Trumpeter ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie mogę już edytować poprzedniego posta, pisaliśmy wczoraj o Su-33/J-15 Trumpetera a dziś na arc pojawiły się test shoty :-) http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=274660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Wczoraj Sunia dojechała do domu. Model podoba mi się, Zvezda zrobiła kawał dobrej roboty. Zaskoczyły mnie kalkomanie, wydrukowane w dobrej jakości. Dawno już nie robiłem nic 1/72, więc z przyjemnością zacznę go składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Jakiś wyrazniejszy inbox można ? Ze szczegółami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Też poproszę inbox. Na tych co jest w necie niewiele widać. Nie wiem nawet czy model ma nity. Raptor mam nadzieję na warsztat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Nie wiem czy na inboxa będe miał czas... ale jest w sieci omówienie i porównanie do Trumpka. Link do recenzji i porówniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Fajnie Nitów mi nie szkoda, można dorobić samemu, ale nie trzeba. Za jednego Trumpetera można mieć prawie dwie Zvezdy i wychodzi na to, że lepiej dopracowane. Nie ma powykrzywianego kadłuba i w końcu dobrze opracowane oszklenie. Biorę! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Fajnie Nitów mi nie szkoda, można dorobić samemu, ale nie trzeba. Za jednego Trumpetera można mieć prawie dwie Zvezdy i wychodzi na to, że lepiej dopracowane. Nie ma powykrzywianego kadłuba i w końcu dobrze opracowane oszklenie. Biorę! ;) No to nie jesteś sam zastanawiam się jakie blaszki do tego jeszcze dokupić Albo Eduard albo Dream Model. Zależy który wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi