Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tam czekam na 1:48 od Zactomana ;) Nie można mieć wszystkiego w 1:72

Od Zactomana będzie Su-33

Su-27 od Aviation Art (czy jak im tam) nie został potwierdzony.

Napisano

Czekałem na ten model 2 lata. Dziś został zamówiony i zajączek pewnie po świętach przyniesie . Zamówiłem w Moje Hobby, bo tam mają na magazynie, a w martoli to wiadomo , może jest...do zamówienia

Napisano

Jak byś zamówił w Martoli, to byś miał pewnie przed świętami - model leży na półce, ja mam już w domu :-)

Nie ma szans na in-box, aparat mi zastrajkował :-(

Napisano

ktoś wspomniał o Su-33 ale z tego kadłuba poprawny Su-33 nie wyjdzie,chyba,że będzie inna ramka z dolną częscią kadłuba...a cena idealna....jednak ja poczekam na Su-33 oraz Su-30 jeśli będą...

Napisano
ktoś wspomniał o Su-33 ale z tego kadłuba poprawny Su-33 nie wyjdzie,chyba,że będzie inna ramka z dolną częscią kadłuba...a cena idealna....jednak ja poczekam na Su-33 oraz Su-30 jeśli będą...

Potrzeba nie tylko dolnej części kadłuba, ale i nowej górnej, i nowych skrzydeł ... pociecha jest taka, że Zvezda pokazała już CAD-y z Su-33, jeśli w plastiku będzie taki jak Su-27SM to mimo posiadania dwóch Su-33 Hasegawy biorę w ciemno :-) Ale Su-33 Zvezdy to dopiero przyszły rok podobno, na jesieni tego roku ma być za to MiG-29C ... pożywiom, uwidim :-)

Nad Su-33/J-15 pracuje też Trumpeter ...

Napisano

Wczoraj Sunia dojechała do domu. Model podoba mi się, Zvezda zrobiła kawał dobrej roboty. Zaskoczyły mnie kalkomanie, wydrukowane w dobrej jakości. Dawno już nie robiłem nic 1/72, więc z przyjemnością zacznę go składać.

Napisano

Fajnie Nitów mi nie szkoda, można dorobić samemu, ale nie trzeba. Za jednego Trumpetera można mieć prawie dwie Zvezdy i wychodzi na to, że lepiej dopracowane. Nie ma powykrzywianego kadłuba i w końcu dobrze opracowane oszklenie. Biorę! ;)

Napisano
Fajnie Nitów mi nie szkoda, można dorobić samemu, ale nie trzeba. Za jednego Trumpetera można mieć prawie dwie Zvezdy i wychodzi na to, że lepiej dopracowane. Nie ma powykrzywianego kadłuba i w końcu dobrze opracowane oszklenie. Biorę! ;)

No to nie jesteś sam zastanawiam się jakie blaszki do tego jeszcze dokupić

Albo Eduard albo Dream Model.

Zależy który wyda.