Hamilkar Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Opowieści to w piątek, na warsztatach Na nocce pracujemy masz na myśli pracę nad nobilitacją nagrodzonych na Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Puk puk, można, otwarte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Puk puk, można, otwarte?? jasne jak zwykle - jak się wyrobię z robotą tak jak planuję to powinienem dotrzeć do 16, jakaś frekwencja będzie choć parę ofiar musi odpracować w karcerze domowym wyjazd do Bytomia w zeszłym tygodniu (podejrzewam że nie chodzi o absencję tylko o dziurę budżetową której się dopuścili ) w każdym bądź razie przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Hehe, tak to jest jak sie do bytomia z karta kredytowa jedzie, bede kole 20-21 bom juz spragniony klejenia od miesiąca posłucha bo mnie żona zaskoczyła i urodziła wcześniej na planowali. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 dzięki wszystkim uczestnikom wczorajszej nocki modelarskiej za miłą atmosferę i dobry rezultat - siedzieliśmy do 2:30 (właśnie wstałem) piszę ponieważ mamy przed sobą tydzień świąteczny w związku z czym mieliśmy wątpliwości czy jest sens organizować w najbliższy piątek warsztaty - piszcie kto da radę a kto nie da rady dotrzeć tak aby Wojtek miał informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 farby Tamiya /Gunze na linke aluminiową/miedzJak w temacie poszukuje pilnie, aluminiowej, bądz miedzianej (taka jak robi Eureka) Tamiya XF-74 Olive drab (jgsdf-odcien) 2 szt., Hobby color H-403 Dunkelgelb, Mr. color 44 Tan, Mr. color 2 black gloss, Mr. color 137 Tire Black, oraz linka stalowa 0,9mm 1mb z Aber. Proponuje wymiane 2 do 1 np. 2 farbki za 1mb linki, lub farbka + linka z Abera (Np.) pozdrawiam Jakub viewtopic.php?t=53312#p772668[\quote] Gdy ktoś chciał oddam za darmo, bo mi zalega, jakiemu młodemu adeptowi moze sie przyda. Zarzuc Tombi tematem na spotkaniu, do pokrycia Ew. Koszty wysyłki, bo zjawie sie dopiero na nocce zapewne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 farby Tamiya /Gunze na linke aluminiową/miedzJak w temacie poszukuje pilnie, aluminiowej, bądz miedzianej (taka jak robi Eureka) Tamiya XF-74 Olive drab (jgsdf-odcien) 2 szt., Hobby color H-403 Dunkelgelb, Mr. color 44 Tan, Mr. color 2 black gloss, Mr. color 137 Tire Black, oraz linka stalowa 0,9mm 1mb z Aber. Proponuje wymiane 2 do 1 np. 2 farbki za 1mb linki, lub farbka + linka z Abera (Np.) pozdrawiam Jakub viewtopic.php?t=53312#p772668[\quote] Gdy ktoś chciał oddam za darmo, bo mi zalega, jakiemu młodemu adeptowi moze sie przyda. Zarzuc Tombi tematem na spotkaniu, do pokrycia Ew. Koszty wysyłki, bo zjawie sie dopiero na nocce zapewne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Witam Dla wszystkich zainteresowanych warsztaty 25.03 odbędą się normalnie w godz. od 15:30 do 21:00. Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Maraton by sie przydał przy takim długim weekendzie od piątku do niedzieli w poniedziałek odsypianie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 mam nadzieję że frekwencja dopiszę - choć mój udział jest pod znakiem zapytania - ale jeśli ktoś mi przejmie dzieciaki to na pewno dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Weź dzieciaki ze sobą... Ja wezmę swojego.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 Znowu was ominęło! Młodzież opanowała kompresor. Bez szans na malowanie czegokolwiek:] Odpaliliśmy drugie stanowisko aero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Ganja trudni sie tam u Was ktoś robieniem blach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 Ale projektem czy wytrawianiem? Bo projekt może by Jarek zrobił. Gorzej z trawieniem. Ale to możemy też ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 "brudną" robotą - trawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 Wpadnij na warsztaty w piątek. Omówimy. Z innej beczki: wybieram się do muzeum lotnictwa do Krakowa. Ktoś chętny na większy wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Kiedy, na Kraków?? Na pijaństwo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 Nie. Ja z synem bym jechał. Pytam kto chętny żeby jakiś termin sensowny ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Byle nie lało , to każdy bedzie dobry ja z chęcią bym sie wybrał z moim maluchem, dawno nie byłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Nie. Ja z synem bym jechał. Pytam kto chętny żeby jakiś termin sensowny ustalić. ja Przemku jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 Omówimy w piątek jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 W piątek będę chciał poruszyć kwestie nagrody w konkursie 'Lato' dlatego zapraszam do gremialnego udziału w warsztatach - Omówimy w piątek jak się uda. jasne Przemku - omówimy - jeśli będzie dobra frekwencja może kogoś jeszcze zgarniemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppfalcon Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Czy w tym roku jest planowany jakiś konkurs/wystawa modeli w Bielsku, jak było rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Tak. Trwają rozmowy organizacyjne. Planowany czas - jeśli mnie pamięć nie myli, w początkach października. Na pewno na forum będzie wrzucone ogłoszenie o wystawie, jak tylko uda się wszystko pozałatwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppfalcon Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 O, to super! Czekam na info w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi