RH Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Model którego raczej nie należy przedstawiać. i rekomendować Model Fokkera którego zdjęcia przedstawiam pochodzi z opakowania tzw Dualcombo lub The Duellists czyli dwa w jednym. Jeszcze do wykonania z tej paki został DH 2 który myślę niebawem stworzyć . Modele z tego opakowania posiadają tylko po jednym dedykowanym dla każdego z nich malowaniu ,Co z jednej strony jest dobre bo ginie problem co wybrać Fokker EIII 635/15 w oznaczeniach Kampfeinsitzerkommando (KeK) Vaux, Somme 1916 Model prosto z pudla bez ingerencji dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Piękny! Mam w szafie pozną III-kę (32048), ale boje sie ruszac, zaczne chyba od D.VII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Poprostu kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Piękny model! Również scenka prezentuje się bardzo ciekawie i atrakcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Zupełnie nie moje otoczenie, szmatopłat...? w takiej skali...? z krzyżami...? no ale malowanie pokrywy silnika zwłaszcza - świetne. Gratuluję udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi