Mitrandir Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Witam serdecznie Jakiś czas temu popełniłem takiego "doublewiatraka" znaczy się banana , jest to mój drugi wątek, więc będę wdzięczny za ewentualne opinie Miłego oglądania i kilka zbliżeń, za które pewnie sucha nitka na mnie nie zostanie, ale co tam jak się powiedziało a... tu niestety jest widoczne że napis SAR się rozjechał :( niestety kalki się rozpadły dosłownie, jak już ochłonąłem z paniki i zauważyłem... było po ptokach tutaj troszkę inne tło i inne światło (sorry za brak białego tła :( ) i za flesz :( ale dysponuję tylko takimi warunkami fotograficznymi (umiejętnościami też) i już żeby nie zanudzać, już ostatnie Będę bardzo wdzięczny za wszelkiego rodzaju opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Małe trochę te zdjęcia, ale wygląda całkiem przyzwoicie. Zacznij robić wash na modelach, wyjdzie na plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Musisz jeszcze tylko robić lepsze foty ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Przygarnę kalki do wersji wietnamskiej i to bardzo przygarnę!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Kiedy zrobisz Chinooka ? Pytam, bo skoro ja myślę o tym modelu, to ty na pewno też ,-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Spiton, do mnie to pytanie? Bo mam Chinooka z lat studiów do gruntownej przeróbki, tyle że wirniki mam połamane i jednej łopaty brakuje, że o kalkach do wersji wietnamskiej nie wspomnę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Pytanie było szczerze mówiąc do Grzegorza. Bo Chinooki to straszne brudasy, A Grzegorz zaczął od H-53-naczelnego brudasa, zatem takie brudne potwory go cieszą. Mnie zresztą też. Co prawda żadnego jeszcze nie zrobiłem ale już kilka razy chciałem ,-))) Natomiast Ty Lipstein, jesteś niesamowicie uniwersalnym modelarzem i twojego chinooka tez bym zobaczył z wielka przyjemnością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Grzesiek, zrób im jakigoś czyściocha Może Marine One? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Malowanie brudasów wymaga rzadkiego talentu. Malowanie czyściochów, niezwykłej precyzji i staranności. Jedno i drugie jest trudne. Grzegorz fajnie "widzi brud" To rzadki talent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts