koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 możliwe, że troszke za dużo, może spróbuje przetrzeć leciutko papierem 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Fajnie wyszła ci deska i kierownica, kolorki idealnie dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Fajnie wyszła ci deska i kierownica, kolorki idealnie dopasowane Też tak myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A no zapomniałem również dopisać że kolory na desce są super dopasowane zgodzę sie z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A do czego ten czwarty pedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Wszystko sooper!! Robisz duuuże postępy, nie boisz się jednak ,że spod pomarańczu będzie pod pewnym kątem widać podkład? Mam na myśli to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Jeśli będzie widać to wezmę czarną farbę i po prostu najadę na pomarańczowy.. ale zobaczymy ;) "nie kraczmy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A ten podkład to po to , bo pomarańcz słabo kryje, czy po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 A ten podkład to po to , bo pomarańcz słabo kryje, czy po co? no raczej na czarny kolor nie położysz pomarańczowego - chyba ze z 500 warstw położysz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Taa, powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A do czego ten czwarty pedał? Możliwe, że jest to hamulec postojowy Zauważyłem, że taśma nie wszędzie jest należycie dociśnięta (patrz foto). Popraw ją bo farba podejdzie ci pod taśmę i będziesz miał babola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Ten 4 pedał to podnóżek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Wiem Tornado. Fotka została zrobiona przed przygotowaniem malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 i kolejne postępy nad nissanem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 No no tak patrze na tą twoją relacje i coraz bardziej mi się to podoba. Co do wnętrza i deski rozdzielczej to bardzo mi się o na podoba. Teraz tylko czekać aż zdejmiesz taśmę maskującą. Kolorki świetnie dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A do czego ten czwarty pedał? Możliwe, że jest to hamulec postojowy A według mnie to podpórka na lewą stopę, gdy nie spoczywa ona na sprzęgle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 A do czego ten czwarty pedał? Możliwe, że jest to hamulec postojowy A według mnie to podpórka na lewą stopę, gdy nie spoczywa ona na sprzęgle ... Ten 4 pedał to podnóżek ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2007 Już nie mogę się doczekać tego momentu jak ściągniesz to maskowanie. Efekt będzie pewnie super. Tylko nie będzie różnic na płaszczyźnie jak ściągniesz maskowanie? Tam gdzie było maskowanie będzie wgłębienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Jeśli się jakoweś pojawi to leciutko papierem ściernym 2000 przeszlifuje, ale obym nie musiał tego robić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Widzę, że bardzo ciekawą relację tutaj mamy Ciekawe malowanie sobie wybrałeś. Będzie to niewątpliwie mocną stroną tego modelu. Oby farba nie przeniknęła pod taśmę, nie moge się doczekać kolejnych fotek juz po zdjęciu maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 Oto najnowsze fotki Nissana: kabina: gotowa instalacja: karoseria po warstwie lakieru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Wnętrze bomba. Jedyne co mi się tam nie podoba to ta tylna belka cała w chromie. Przydałoby się złamać ten "błysk" jakimś ciemnym kolorem Malowanie odważne i wg mnie fajnie wykonane. Jedyne czego teraz potrzeba temu modelowi to solidnej porcji werniksu i polerki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 co do tej belki chromowanej to wlasnie chce taka zostawić. w chromie są felgi, bedą klamki zewnetrzne oraz znaczki w przednich błotnikach - ładnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 I nie wystaje podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi