Mierzu Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 18 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Wydaje mi się że wkleiłeś odwrotnie lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Fajnie styany ale lusterka chyba nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Ciii! To dla niepoznaki-jakby npl oświetlał Pumę, to mu będzie własne światło walić po oczach https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmvC1RiPn5Mx28ECHJRuo1XnpVx8SNGbgYeBLpOsZEwNsw7NJo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Dwa razy lusterka mi się złamały, kleiłem je i wkleiłem odwrotnie. Trzeba je koniecznie odwrócić. Chociaż może, to faktycznie wunderwaffe? UPDATE Lusterka poprawione i PRZEPALONE ZDJĘCIA poprawione! Edytowane 18 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Hmmm te zdjęcia są tak przepalone czy on tak na prawdę wygląda? Dość zaskakująca odsłona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Niezła Pumka,ale tak przepalona...takie zdjęcia czy taka w realu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Zdjęcia poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 mnie się podoba między innymi szmata o matowej fakturze,a nie błyszcząca niczym nasączona olejem guma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Ładny, aczkolwiek dość ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Mimo iz to nie Tamka to odwaliles kawal dobrej roboty. Jedynie zdjecia troszke za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Mi także się podoba, nawet szmatki są ok. Mam tylko pewne wątpliwości co do okopcenia siatek wentylacyjnych silnika ale to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Maja 2014 Autor Share Napisano 21 Maja 2014 Gdzie tam okopocone! Wjechał w piec. Dziękuję za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi