eljazz Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Po mękach- model jest ukończony . I taki mały żart ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 W nawiązaniu do ostatniego zdjęcia to w Koszalinie ocenimy na żywo, coś Ty kolego tu zaprezentował. A tak na poważnie, choć nie kleję pancerki, ale model bardzo mi się podoba. Widać że autor nie schodzi poniżej wytyczonego poziomu. Raczej go podnosi. Gratuluję kolejnego bardzo udanego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Bardzo mi się podoba jak go styrałeś. Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Jak wyżej, bliższe oględziny w Koszalinie bo zdjęcia to nie to samo. Strasznie ciekawy jestem wnętrza bo wiem Zeniu że tam się działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 No Zenku, gratulacje - piękny model Ci powstał, a po tym co widziałem u nas na forum, to rzeźba była straszna. Muszę go na żywo zobaczyć Startujesz w nim w konkursie, czy w części festiwalowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Trudno mi przejść obojętnie obok pojazdu z oznaczeniami 6PDPD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts