eljazz Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 Po mękach- model jest ukończony . I taki mały żart ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 W nawiązaniu do ostatniego zdjęcia to w Koszalinie ocenimy na żywo, coś Ty kolego tu zaprezentował. A tak na poważnie, choć nie kleję pancerki, ale model bardzo mi się podoba. Widać że autor nie schodzi poniżej wytyczonego poziomu. Raczej go podnosi. Gratuluję kolejnego bardzo udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 Bardzo mi się podoba jak go styrałeś. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 Jak wyżej, bliższe oględziny w Koszalinie bo zdjęcia to nie to samo. Strasznie ciekawy jestem wnętrza bo wiem Zeniu że tam się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 No Zenku, gratulacje - piękny model Ci powstał, a po tym co widziałem u nas na forum, to rzeźba była straszna. Muszę go na żywo zobaczyć Startujesz w nim w konkursie, czy w części festiwalowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Trudno mi przejść obojętnie obok pojazdu z oznaczeniami 6PDPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi