Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O, po prawej to łeb Kamizeli. Ja byłem gdzieś tuż za kamerą

I nawet mnie słychać "Jedzie Corporal. Z modelworka." I moją rękę z telefonem widać

Napisano
Upolowałem Corporala!!!

Gorzej, jak Corporal upoluje Ciebie ze swojej 120-tki

Czy wnętrze wozu jest jakoś zabezpieczone na wypadek dostania się wody tak, jak widzimy na powyższych zdjęciach?

Napisano

Oczywiście, dowódca i ładowniczy chłonie każda kroplę A tak na serio to nie, jak właz jest otwarty to woda wpada do środka. Ale nic czołgowi nie będzie

Napisano

A co jeżeli chluśniemy wiadrem? Coś takiego zdarza się, gdy zbyt szybko wjedzie się do rzeki. Swoją drogą jak tak patrzę na zdjęcie czołgu, a konkretnie na miejsce gdzie wkładamy stopę podczas wdrapywania się na kadłub, to na myśl przychodzą mi lejce stosowane na koniach. Czołg - pancerny rydwan. Ileż tu analogi...

Napisano

Urządzenia w czołgu są wodoszczelne więc po prostu woda by sobie ściekła na dno wanny i załoga musiała ze szmatą wyciągać

• 2 weeks later...
Napisano

Czy ten kamuflaż ma zamaskować niedostatki modernizacji? ;)

Pozdrawiam,

Maciej

Napisano

Jak byłem, to jeszcze był zafoliowany. I może was zaskoczę, ale IMO ma on jakiś tam sens. Może niekoniecznie dla WP, chyba, że absolutnie żadnych szans nie ma na nowe czołKi do 2035...

Napisano

Jeśli modernizacja twardziela do tego standardu będzie kosztowała powiedzmy 1/4 ceny leona to ma to sens. Jeśli cena jest porównywalna albo niewiele niższa to sensu nie widzę.