Michał_86 Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 A ja mam takie pytanie, czy te czołgi 'jeżdżą'? Czy podwozie jest sklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Na 99.9% nie "Jeżdżą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 A ja mam takie pytanie, czy te czołgi 'jeżdżą'? Czy podwozie jest sklejone? Cześć, czołgi nie jeżdżą. ADAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Ależ z ciebie patriota- praktycznie same polaki, co na dodatkowy plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 Ależ z ciebie patriota- praktycznie same polaki, co na dodatkowy plus Parę niemieckich pojazdów też mam np. King Tigera z Tamiyi, Jagdtigera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 O to pokazuj, i to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Kolekcja może i ładna, tylko po zrobieniu ponad 30 modeli, można się chociaż nauczyć porządnie kłaść kalki. A u ciebie na większości modeli się niestety świecą się. A oznaczenie teciaka z numerem bocznym na wieży "204" jest chyba w ogóle z kosmosu wzięte. I jak dla mnie te pojazdy są za czyste. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Kolekcja może i ładna, tylko po zrobieniu ponad 30 modeli, można się chociaż nauczyć porządnie kłaść kalki. A u ciebie na większości modeli się niestety świecą się. A oznaczenie teciaka z numerem bocznym na wieży "204" jest chyba w ogóle z kosmosu wzięte. I jak dla mnie te pojazdy są za czyste. Pozdrawiam I.Z. Co do numeru 204 to fakt brakło mi dwójki wiec pozwoliłem sobie na mała zmianę. Jak już pisałem ma innej mojej galerii kalki mi sie świecą miałem problem z ich matowaniem ale teraz już używam innej techniki i nie mam już tego problemu (dzięki za pomoc FAHR ). Modele maja delikatny wash i suchy pędzel osobiście nie lubię modeli za dużo brudnych. Acha jeszcze jedno moje modele sa cale matowe a nie świecą sie jak po deszczu. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Super modele w szczególności zwróciłem uwagę na Rudego Zestaw jest z dragona czy Zvezdy?? Napisz coś o nim. Bardzo jestem zaciekawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Super modele w szczególności zwróciłem uwagę na Rudego Zestaw jest z dragona czy Zvezdy?? Napisz coś o nim. Bardzo jestem zaciekawiony RUDY to Dragon z pudelka kalki z RPM. Delikatny wash i suchy pędzel . Zrobiłem go kilka lat temu. Wiesz serialowy Rudy to był polski Kaczor ja w moim modelu mam inna wieże (rosyjska). Teraz można z firmy CMK kopić fajna konwersje wieży, którą można na polska przerobić. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 Moim ulubionym czołgiem (z wszystkich istniejących) jest również T34 Był to mój pierwszy model, a jak T34 to wiadomo "RUDY" Model ten sam co twój DRAGON To mój RUDY http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae6aa6098d9a2c15.html Oprucz RUDEGO mam SPALONEGO http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce259831d14875fa.html ps. Chciałbym mieć tyle wersji Na moich też świecą się kalkomanie Podobają mi się wszystkie twoje T34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 Rewelacyjna kolekcja. Myślę o podobnej ale o Shermanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Pozwólcie, że zapytam. Ile czasu powstawało to stado teciaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 To mój RUDYhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae6aa6098d9a2c15.html Oprucz RUDEGO mam SPALONEGO http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce259831d14875fa.html zdecydowanie mi się podoba bardziej ten pierwszy świetnie wyykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Pozwólcie, że zapytam. Ile czasu powstawało to stado teciaków? Ta kolekcja powstawala przez pare lat ale to nie koniec w planach jest nastepny T-34 z wieza spawana .Widzialem taka wieze z firmy Miniarm .[URL=www.fotosik.p l][/url] z tych modeli chce taki czolg skleic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 a to moj ostatni T-34/85M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Mam pytanko Jakiej firmy (nr katalogowy) jest wersja T34/122 ? Jako, że uwielbiam T34 chciałbym i takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 witam, powiem szczerze, masz nierówno pod sufitem.....i własnie takich ludzi nam trzeba..szacuneczek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 t-34/85 to moj ulubiony czolg. Lada dzien zabieram sie za niego. Gratulacje dla Ciebie - swietna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 12 Lutego 2008 Autor Share Napisano 12 Lutego 2008 Mam pytanko Jakiej firmy (nr katalogowy) jest wersja T34/122 ? Jako, że uwielbiam T34 chciałbym i takiego Czesc ta wersja pochodzi z firmy Maquette nr. 35035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Szkoda że ten RUDY taki zielony (brak rąk) widocznie jeszcze przed wymianą silnika :-) (wtedy miał ręce na lufie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Szkoda że ten RUDY taki zielony (brak rąk) widocznie jeszcze przed wymianą silnika :-) (wtedy miał ręce na lufie) Na kadłubie też miał. Malowali je w 5 odcinku "" RUDY", MIÓD I KRZYŻE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Boska kolekcja. Powaliło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Boska kolekcja. Powaliło mnie [/quota ale to nie KONIEC kolekcji mam jeszcze pare teciakow w planie .Kilka czeka juz w pudelkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi