Solo Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 No to już prawie koniec. Dziś doszły do mnie Sidewindery i właśnie je skończyłem. Został tylko do położenia płyn zmiękczający kalkomanie, a jutro na szybko zrobię washa i montaż na wyrzutniach. Na zdjęciu niestety tego nie widać, ale udało mi się uzyskać kolor podobny do tego jakim malują głowice tych rakiet. Zmieszałem metaliczny czarny, oliwkowy, metaliczny szary i stalowy. Następnym razem dodam czegoś jaśniejszego, bo wyszło za ciemno, ale to jest dobry kierunek. Obciąłem też czubki rakiet i zrobiłem "szklane" głowice z kleju epoksydowego. A rakietki (maleństwa straszne) wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Uff, model ukończony, galeria gotowa. Zapraszam: viewtopic.php?f=64&t=44818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi