Szydercza Gała Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Dziś ten mały misio dobił do mych wrót pocztą. Temat mocno niszowy, ale takie lubię najbardziej Jak sie już za niego wezmę, to będzie mój pierwszy w życiu kontakt z żywicą... Pudło z pensetą dla porównania wielkości: Trochę żywicy: Blacha i kalki: No i papierologia z jednym z możliwych malowań: WIELKIE JOŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Temat mocno niszowy, ale takie lubię najbardziej Widzę że dewiacja Kolegi rozwija się w jedynym słusznym kierunku Umysłowo sprawne inaczej pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Najsss... Oby tylko przyjemne pierwsze wrażenie nie przeszło jak odetniesz kadłub od wlewki. Tylu dziur w żywicy jeszcze nie widziałem (mój egzemplarz jest mocno spieniony w tym miejscu). Jak pogoda będzie sprzyjać to będą do niego dedykowane blaszki - łącznie z pokładem. W tej chwili łapię natchnienie aby dalej rysować detale... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Wiedzialem ze masz tego knypka, robiles inboxa na jakims innym forum, widzialem Dzialaj z ta blaszka, jakby co ja tez sie pisze Uwielbiam wynalazki spod reki J.P.Hollanda, w planie jest tez skraczyk jednego z nich moze sobie zrobie forme i przy okazji odleje swoje arcydzielo dla potomnych Pojecia nie mam o zywicy wiec licze na pomoc, ale to jeszcze czas... Mojego chce zrobic jako U-5 z czasu storpedowania Leona Gambetty, moze nawet sobie von Trappa ulepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Dzialaj z ta blaszka, jakby co ja tez sie pisze Miłe złego początki... Podejrzewam jakieś 1,5 miesiąca... Mój będzie z początku służby - jeszcze z czerwono-biało-czerwonymi pasami na nosie. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Nie ma pospiechu musze najpierw pokonczyc conieco, wiec czas jest. W sumie do obu was mam pytanie, jestescie oblatani w temacie K.u.K Marine, macie jakis papier na temat tego cudenka? Navsource dostarcza fajnych fotek ameryknanskiej wersji, ale juz o kolorystyce A-W wersji za wiele sie stamtad dowiedziec nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Coś znajdziesz tu (zerknij na podlinkowanego pdf-a) ale polecam też przeczesanie sieci w poszukiwaniu fotek modeli RC tych podłodek. Można spooro podpatrzeć, jako że skala w ich przypadku jest z reguły większa od 1:100 i modelarze mogą się dobrze pochylić nad detalowaniem. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 o i takie cosie lubię najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Fajne takie dziwolągi. Panowie - dawać relacje budowlaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Uwazaj czego sobie zyczysz Blacman, ta relacja na pewno bedzie pelna BORSUKOW, spiskow i majora Zenhorsta z kontrwywiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 macie jakis papier na temat tego cudenka? Lekko nie będzie. Ale zobaczę, co się da wygrzebać z mojego śmietnika. To na gorąco... ... moze nawet sobie von Trappa ulepie Mówisz i masz Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi