Kosynier Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Jakieś pół roku temu zacząłem zmagania i ... Wymęczyłem wnętrze, wyszło jak wyszło i tak prawie nic nie będzie widać. Ostrzegam zdjęcia dla osób o mocnych nerwach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Buda zamknięta przyszedł czas na malowanie, podkład Chaos Black, Kolorki to Gunze C rożne takie zielone i inne (C-38, C-122, C-26, C-39), drapanki z wykorzystaniem Worn Effects. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 No ładnie... Kuźwa no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Kalki, "łoś" i trochę wyposażenia. Wieża w rzeczywistości nie jest tka ciemna jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 I ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Dzięki. Miałem inaczej go brudzić ale nie wyszło, jeszcze nie lakierowane więc jakby co to można zmyć. ;) Resztę brudzenia planuję zrobić pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 Pomazany pigmentami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Nadal mi się podoba. Dawaj teraz czadu z gąsienicami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 super czym malowałes drewno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Wygląda świetnie! Dawaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 Dzięki. Z tego co pamiętam to do drewna używałem Vallejo 70815 Basic Skintone, później zabawa olejnymi Sienna Palona i Żółta Ochra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Jak dla mnie modulacja jest przesadzano a wydech wygląda jakby z niego płomienie buchały ale reszta wygląda spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Bardzo ładnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 7 Października 2015 Autor Share Napisano 7 Października 2015 Koniec zabawy, teraz poczeka na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi