Jacek K Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Tak zupełnie na luzie (po Thunderbolcie) napocząłem sobie Salamandra. Silnik i przedziały uzbrojenia będą otwarte. Silnik oskrobałem całkowicie z płaskorzeźb imitujących przewody itd. a następnie wszystko odtworzyłem i dodałem troszkę od siebie. Potem ciut go podskrobałem miejscowo a przede mną jeszcze okopcenia i przebarwienia w wyniku temperatury. Przednie kółko również prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 No to popatrzymy co Jacek teraz zostawi z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Wziąłem się za fotel pilota. Muszę jeszcze zrobić pasy biodrowe kilka kabelków i wszystko pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 5 Lipca 2014 Autor Share Napisano 5 Lipca 2014 Fotelik właściwie skończony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 No to popatrzymy co Jacek teraz zostawi z zestawuDołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 13 Lipca 2014 Autor Share Napisano 13 Lipca 2014 Komora uzbrojenia w „stanie surowym” poskładana na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Lipca 2014 Cześć Fotel i silnik - super! Bardzo mi się podoba kolorystyka jak i dbałość o szczegóły! Czekam na kolejne kroki! pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 19 Lipca 2014 Autor Share Napisano 19 Lipca 2014 Przedział uzbrojenia gotowy. Na gotowo również przednie kółko wraz z tym co do niego na stałe przyklejone. Póki co postępy niewielkie. Przy samym silniku brakuje jeszcze 12 elementów, nie mówiąc już o brudzeniu i przebarwieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Dziś zacząłem obszerny temat cockpitu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 odrobinkę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Piękna czysta robota. Bardzo lubie taką dbałość o detal. Będę podglądał z zaciekawieniem. Powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Precyzyjna robota a do tego dobrej jakości materiał zdjęciowy. Bardzo miło się ogląda - czekam na cd PS: mała czepialska uwaga do tematu: Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 kokpit gotowy, z "bebechów" zostały tylko wnęki podwozia głównego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Cockpit poskładany. Tablica przyrządów zostanie zamontowana przed przyklejeniem wiatrochronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Wnęka podwozia głównego na ukończeniu. Do przeróbki zostały golenie, wykorzystam zestawowe ale je zmodyfikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 „Bebechy” upchnięte do kadłuba a sam kadłub (nie bez problemów ) sklejony. Jeszcze nie wygląda jak samolot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Bardzo ładne detale! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi