Jacek K Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Tak zupełnie na luzie (po Thunderbolcie) napocząłem sobie Salamandra. Silnik i przedziały uzbrojenia będą otwarte. Silnik oskrobałem całkowicie z płaskorzeźb imitujących przewody itd. a następnie wszystko odtworzyłem i dodałem troszkę od siebie. Potem ciut go podskrobałem miejscowo a przede mną jeszcze okopcenia i przebarwienia w wyniku temperatury. Przednie kółko również prawie gotowe. Cytuj
Artur D. Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 No to popatrzymy co Jacek teraz zostawi z zestawu Cytuj
Jacek K Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Wziąłem się za fotel pilota. Muszę jeszcze zrobić pasy biodrowe kilka kabelków i wszystko pomalować Cytuj
kjp_a_man Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 No to popatrzymy co Jacek teraz zostawi z zestawuDołączam. Cytuj
Jacek K Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Komora uzbrojenia w „stanie surowym” poskładana na sucho Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Napisano 14 Lipca 2014 Cześć Fotel i silnik - super! Bardzo mi się podoba kolorystyka jak i dbałość o szczegóły! Czekam na kolejne kroki! pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj
Jacek K Napisano 19 Lipca 2014 Autor Napisano 19 Lipca 2014 Przedział uzbrojenia gotowy. Na gotowo również przednie kółko wraz z tym co do niego na stałe przyklejone. Póki co postępy niewielkie. Przy samym silniku brakuje jeszcze 12 elementów, nie mówiąc już o brudzeniu i przebarwieniach. Cytuj
Jacek K Napisano 20 Lipca 2014 Autor Napisano 20 Lipca 2014 Dziś zacząłem obszerny temat cockpitu: Cytuj
Marin Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 Piękna czysta robota. Bardzo lubie taką dbałość o detal. Będę podglądał z zaciekawieniem. Powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj
M.A.V. Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Precyzyjna robota a do tego dobrej jakości materiał zdjęciowy. Bardzo miło się ogląda - czekam na cd PS: mała czepialska uwaga do tematu: Revell Cytuj
Jacek K Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 kokpit gotowy, z "bebechów" zostały tylko wnęki podwozia głównego Cytuj
Jacek K Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Cockpit poskładany. Tablica przyrządów zostanie zamontowana przed przyklejeniem wiatrochronu. Cytuj
Jacek K Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Napisano 17 Sierpnia 2014 Wnęka podwozia głównego na ukończeniu. Do przeróbki zostały golenie, wykorzystam zestawowe ale je zmodyfikuję. Cytuj
Jacek K Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 „Bebechy” upchnięte do kadłuba a sam kadłub (nie bez problemów ) sklejony. Jeszcze nie wygląda jak samolot: Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Napisano 28 Sierpnia 2014 Bardzo ładne detale! pozdrawiam Christian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi