hypnos82 Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 A co powinno być ? Widziałem plandeki na tyle wiec uzylem najcienszego polistyrenu, bo zestawowe plytki wydają się za grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Dopiero teraz zauważyłem, zlikwiduj to, co zaznaczyłem czerwoną strzałką. Wygląda na czujnik meteo, ale powinien być tylko jeden, ten po drugiej stronie wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Wg mnie powinny byc płachty/ plandeki...z płytki lipa. Poszukaj czegoś innego. Płytka ołowiana? Papier z pudełka od butów+ wikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Cos pomysle A może być jakiś twardzy materiał cos na bazie plandek, lub czegos podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Baza położona Pozostalo jeszcze domalować niektóre elementy, narzędzia i poprawić wizjery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Wygląda fajnie. Wieża tej maszyny niezmiennie kojarzy mi się z Sokołem Milenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Września 2014 Autor Share Napisano 21 Września 2014 Pytanie odnośnie malowania niektórych elementów na wieży. Co i na jaki kolor trzeba pomalować ? Czy może zostawić w kolorze bazowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Skrzynki amunicyjne z tyłu dachu wieży i przy km-ach, gaśnice, pokrowiec wokół moździerza i prawej stronie z tyłu wieży są dwie race (chyba to są race) i one powinny być jasnym zielonym pomalowane. Dokładne kolory wyczaisz na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Września 2014 Autor Share Napisano 26 Września 2014 Sido i kalki położone. Tym razem mam zamiar użyc tylko washa i drobne kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Szkła peryskopów sugeruję zrobić czarne. Będą realniej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 Model skończony. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi