bazylms Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Na pierwszym zdjęciu elegancko się wpasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Zdjęcia w plenerze bajka , sam model z podstawką bez pleneru też jest śliczny. Będę wertował Twój warsztat jak zabiorę się za swojego L/70, ale to dalsza przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Spróbuj jeszcze przybrudzić koła jezdne po wewnętrznej stronie. Teraz wyglądają jak nówki. W końcu się zmobilizowałem i przybrudziłem koła od wewnątrz ostketteny były na ciężkie warunki terenowe? Świeża zielona trawa i świeży śnieg a do tego zużyty kamuflaż zimowy. Nie bardzo? Stug, który jedzie po starych śladach albo robi takie ładne wcięcia w trawie do błotka. Wygląda to nienaturalnie moim zdaniem. Tutaj jest zielona trawka wyrastająca z pod śniegu, a błoto jest takie że sam idąc zapadam się ok 2 cm więc na pewno przejeżdżający czołg zrobił by takie ślady. Gąsienice są zimowe a jest zima. Koleje zdjęcia będą już w galerii wieczorkiem założę i podeślę link, mam nadzieję, że nie będzie tam drugiego warsztatu z poprawkami. [edit]Galeria znajduje się tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=47449[/edit] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi