Bregowaty Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Witam. Jestem Piotr a to mój pierwszy model. Kolory się czasem nie zgadzają ale malowałem tym czymś (Post nie zawierał lokowania produktów.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Witam! No i piękny model! Jak na pierwszy model i to czym malowałeś, to jest dobrze. A teraz kup następny, najlepiej tani model, poczytaj warsztaty, sklej i pomaluj i wstawiaj do galerii... I tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bregowaty Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Pierwsza opinia i do tego pozytywna dzięki. Mam kupioną siódemke od "mirage". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 jak na debiut to jest dobrze zrób jak kolega mówi załóż warsztat pomożemy na bieżąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Pierwsze koty za płoty. Każdy przecież miał swój pierwszy model. Kolejne prace zawsze są o poziom wyżej. Pracuj dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrydiler Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Bardzo ładnie wykonałeś ten model a co do farb polecam ci farby przystosowanie pod modele np. Italeri, Pactra(te polecam najbardziej sam maluje tymi farbami i pędzelkiem z jakiegoś sklepu artystycznego). A z modeli polecam ci samolot air-fix : http://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf110E.html to był mój 1 model bardzo fajny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meser262 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Bardzo fajny.Mój pierwszy model był z papieru i nie nadawał się do pokazania. Tak trzymaj , a za każdym następnym będzie jeszcze lepiej. Poeksperymentuj ze swoją własną podstawką z większą ilością żołnierzy. Życzę powodzenia. Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldeczek Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Działaj dalej - bierz się za kolejny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts