Bregowaty Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Witam. Jestem Piotr a to mój pierwszy model. Kolory się czasem nie zgadzają ale malowałem tym czymś (Post nie zawierał lokowania produktów.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Witam! No i piękny model! Jak na pierwszy model i to czym malowałeś, to jest dobrze. A teraz kup następny, najlepiej tani model, poczytaj warsztaty, sklej i pomaluj i wstawiaj do galerii... I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bregowaty Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Pierwsza opinia i do tego pozytywna dzięki. Mam kupioną siódemke od "mirage". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 jak na debiut to jest dobrze zrób jak kolega mówi załóż warsztat pomożemy na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Pierwsze koty za płoty. Każdy przecież miał swój pierwszy model. Kolejne prace zawsze są o poziom wyżej. Pracuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrydiler Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo ładnie wykonałeś ten model a co do farb polecam ci farby przystosowanie pod modele np. Italeri, Pactra(te polecam najbardziej sam maluje tymi farbami i pędzelkiem z jakiegoś sklepu artystycznego). A z modeli polecam ci samolot air-fix : http://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf110E.html to był mój 1 model bardzo fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Bardzo fajny.Mój pierwszy model był z papieru i nie nadawał się do pokazania. Tak trzymaj , a za każdym następnym będzie jeszcze lepiej. Poeksperymentuj ze swoją własną podstawką z większą ilością żołnierzy. Życzę powodzenia. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Działaj dalej - bierz się za kolejny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi