Michał96 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Witam ! Drugi model po wspomnianej przerwie, model został ukończony jakieś dwa tygodnie. Model stary jak świat, firma tamiya, skala 1:35. Jako że detal był słabawy, nie ma się co dziwić, w końcu zestaw ma swoje lata, postanowiłem dokupić zestaw blach PE edka. Kilka zdjęć z warsztatu , no i galeria Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Model udany, a co to za karton Marlboro??? Wymiarowo nijak nie pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Fajne brudzenie. Splashe z pędzla eleganckie. Może podobnie jak w Mausie trochę za dużo plam po oleju, no ale to kwestia gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 Dzięki . Co do kartonu, miał być to karton do którego pakowano kilka , lub kilkanaście paczek papierosów, w realu są/były takowe duże boxy. Jednak mimo to i tak przyznam się szczerze, że trochę za duże wyszły . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted July 28, 2014 Super Moderator Share Posted July 28, 2014 Pysznie wyszedł! Wietnam to jest konflikt, który na pewno kiedyś wezmę na warsztat! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Dzięki . Co do kartonu, miał być to karton do którego pakowano kilka , lub kilkanaście paczek papierosów, w realu są/były takowe duże boxy. Jednak mimo to i tak przyznam się szczerze, że trochę za duże wyszły .Pozdrawiam Pracowałem w Philip Morris (producent Marlboro) 8 lat i takich nie widziałem , ale zamysł rozumiem. Ps. Przeczytaj PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 Spoko, dzięki , pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts