Michał96 Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Witam ! Drugi model po wspomnianej przerwie, model został ukończony jakieś dwa tygodnie. Model stary jak świat, firma tamiya, skala 1:35. Jako że detal był słabawy, nie ma się co dziwić, w końcu zestaw ma swoje lata, postanowiłem dokupić zestaw blach PE edka. Kilka zdjęć z warsztatu , no i galeria Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Model udany, a co to za karton Marlboro??? Wymiarowo nijak nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Fajne brudzenie. Splashe z pędzla eleganckie. Może podobnie jak w Mausie trochę za dużo plam po oleju, no ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 Dzięki . Co do kartonu, miał być to karton do którego pakowano kilka , lub kilkanaście paczek papierosów, w realu są/były takowe duże boxy. Jednak mimo to i tak przyznam się szczerze, że trochę za duże wyszły . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Lipca 2014 Pysznie wyszedł! Wietnam to jest konflikt, który na pewno kiedyś wezmę na warsztat! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Dzięki . Co do kartonu, miał być to karton do którego pakowano kilka , lub kilkanaście paczek papierosów, w realu są/były takowe duże boxy. Jednak mimo to i tak przyznam się szczerze, że trochę za duże wyszły .Pozdrawiam Pracowałem w Philip Morris (producent Marlboro) 8 lat i takich nie widziałem , ale zamysł rozumiem. Ps. Przeczytaj PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 Spoko, dzięki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi