RH Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Ostatnio na świecie ,tyle wokół wymachiwania szabelką ,że kolejny model choć militarny ,pozbawiłem urządzeń do zabijania i zrobiłem go w barwach pacyfistycznych. Oczywiście chodzi tu o słynny F-15 .Malowanie jet okazjonalne z 1976 roku z okazji 200 lecia powstania USA Model jedynie wzbogacony w żywiczny kokpit ,i to nie do końca bo trochę przerobiony ,gdyż był on do wersji jednomiejscowej w której druga kabina była nafaszerowana elektroniką i czymś tam jeszcze Jestem przygotowany na to że ta wersja może nie podobać sie wszystkim sympatykom samolotow uzbrojonych w bomby działka i rakiety czyli cały zestaw do unicestwiania no ale coz to ich wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Taki nie uzbrojony też fajnie wygląda. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TK-3 - Ftf 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Dla mnie super wykonany...czysto i estetycznie...podoba mi sie bardzo! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Świetny model , super wykonanie !!! Podobają mi się bardzo górne powierzchnie. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Fantastyczny. Uwielbiam takie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi