sushi79 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Witam. No jednak zaszła zmiana co do naczepy ,projekt mi zajmie nieco dłużej ale chyba będzie bardzie interesująco o to projekt naczepy i poczynione prace... różnica poczynione prace pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2015 No pięknie się zapowiada! Jakich narzędzi używasz aby zachować poprawność kãtów klejenia? Masz jakieś mustra metalowe? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dobra decyzja. Teraz zdecydowanie lepiej będzie się prezentować zestaw. Swoją drogą liczę na dużo zdjęć. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Sluszna decyzja, taki ciagnik zasluguje na konkretna, przede wszystkim wspolczesna naczepe, bo ta Revlowska to jest starszego typu i bardziej bymi ona pasowala np. do F10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 Witam.Kolejna aktualizacja , zrobiłem panel tylni gdzie będą znajdować się kola.. a także zająłem się przodem naczepy. Tak zaranie to się prezentuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 sushi79, chylę czoła przed Twoją robotą Dla mnie to kwintesencja modelarstwa twz. plastikowego. Pięknie to wygląda - jak zwykle zresztą. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Share Napisano 13 Lutego 2015 Witam. Po dłuższej nie obecności prezentuje kolejne poczynania w pracy naczepy. nie będę opisywał co i jak, jak by ktoś miał jakieś pytania proszę pytać...... oto zdjęcia z pracy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 wygląda super a po całkowitym skończeniu będzie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 No i teraz to zaczyna wygladac swietnie jako calosc, po skonczeniu bedzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Kolego zmierzył byś mi średnice opony w twojej naczepie, byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 No nie powiem ładnie Ci to wychodzi. Ja mam mianowicie co Ciebie takie pytanie, czy te rurki to formujesz z tego polistyrenu czy masz już jakieś gotowe i tylko przycinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 26 Lutego 2015 Autor Share Napisano 26 Lutego 2015 Witam. oltrans chętnie bym to zrobił ale czeka na dostawę opon i zawieszenia..:/ Bajda o które rurki Ci chodzi?wszystkie widoczne są to rurki aluminiowe A to co do tej pory jeszcze zrobiłem .. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 http://i1380.photobucket.com/albums/ah197/Sebastian_Suszynski/20150127_140530_zpsf4ee9a0c.jpg <- To jest aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 26 Lutego 2015 Autor Share Napisano 26 Lutego 2015 dlatego pytam się o jakie rurki Ci chodzi. są to rurki polistyrenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Aaa, no to dobra, dzięki za odpowiedź. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Witam . Po sporej przerwie w budowie naczepę powracam z garstka zdjęć z budowy.prace przebiegają (oceniam)dobrze..o to co do tej pory zrobiłem. i dla wyobrażenia sobie jakie to jest duże ,linijka ma 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 pozamiatane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 ciągnik się na tym zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Ale miazga A podał byś wymiary tych kółek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Szacunek składam... , serio przydałby mi się taki do następnego projektu. Ile czasu Tobie zajęło wycinanie elementów z polistyrenu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 Witam. oltrans średnica kol z oponami to 39mm irizar jeśli ma się wszystko pod ręka (płyty odpowiedniej grubości ,sprzęt do wycinania i wymiary) to nie zajmuje to długo ,jednak trzeba nieraz po kilka raz sprawdzać wymiary aby były idealne ,jak się przytnie za duży można pod szlifować ,najgorzej jak jest za mały wtedy nowy trzeba wyciąć.. a oto co zrobiłem nowego, doszła blacha ryflowana.. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 21 Marca 2015 Autor Share Napisano 21 Marca 2015 Witam. Kolejne zdjęcia z prac, naczepa została pomalowana i na tę chwile wygląda to tak.. i teraz mam pytanie DO WSZYSTKICH NAWET NIE ZAINTERESOWANYCH TEMATEM...jak wygląda lepiej z bull barem czy bez niego .. no i ładunek na naczepę który dziś nabyłem ,muszę duuużo pozmieniać aby wyglądała realistycznie, okablowanie, pozmieniać poręcze ,uchwyt lusterka i zrobić nowa przednia szybę i wycieraczkami, no i na koniec pomalować w odpowiednie kolory... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Moim zdaniem lepiej jest bez bull bara. A wykonanie i koncepcja modelu świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Jest dobrze . Fajny ładunek, choć będzie troche roboty z tą "zabawką". Jak dla mnie ten bull bar odpada. Lepiej pasowałyby takie "kły" jak są w euro truck simulator 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Jak dla mnie to bez też wygląda lepiej. Ale w sumie to chyba sam powinieneś zdecydować bo to twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi