zloty Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 A w Bułgarii przyprószyło już pierwszym sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ładnie wykonany model, malowanie na wysokim poziomie, zwłaszcza ta "zimowa mgiełka"-podoba się. No i oczywiście oznaczenia inne niż niemieckie też na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Cześć. Fajnie pomalowany i budzenie z umiarkowanie. Generalnie podoba mi się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Cześć. Fajnie pomalowany i budzenie z umiarkowanie. Generalnie podoba mi sięPozdrawiam Ładnie wykonany model, malowanie na wysokim poziomie, zwłaszcza ta "zimowa mgiełka"-podoba się. No i oczywiście oznaczenia inne niż niemieckie też na plus. Dzięki za miłe słowa.Co do samego malowania to jest to wspólne dzieło.Mój stary psikacz Tamyi nie byłby wstanie wyrzucić z siebie takiej zimowej mgiełki.Poratował mnie brat dobrym sprzętem i swoją pewna ręką. Taka ciekawostka-przy tych samych ustawieniach areografu malując farbą "Life color" wychodziła kaszanka, po zmianie na"Gunze" wszystko elegancko i pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zvezdar Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Cześć. Fajnie pomalowany i budzenie z umiarkowanie. Generalnie podoba mi sięPozdrawiam Faktycznie nieźle pomalowany, jakieś dodatki stosowałeś? Służył Bułgarom zapewne do walk z jugosławisńską partyzantką a budzenie miał raczej głośne i gwałtowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Faktycznie nieźle pomalowany, jakieś dodatki stosowałeś? Służył Bułgarom zapewne do walk z jugosławisńską partyzantką a budzenie miał raczej głośne i gwałtowne Jest to praktycznie czyste 20letnie fujimi.Lufu km to igły insulinówki,popychacze do lotek dorobiłem z rozciaganych na świeczką ramek i to wszystko z "dodatków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Przystojny!Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Bardzo mi się podoba. Fajne oryginalne i bardzo realistyczne malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazazu Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Fajny "Juzek" i w barwach nie "Reichu" to podnosi jego walor oryginalności. Ładne fotki - duża głębia ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi