stream85 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Witam, chciałem pokazać swój pierwszy model po ponad 10 letniej przerwie w modelarstwie. Jest to Su-22M4 o numerze bocznym 3305, który latał w Powidzu 7 plbr. Wiem, że szału nie ma, ale ja jestem zadowolony z tego co zrobiłem. Wiem też nad czym muszę jeszcze pracować. Także zapraszam do oglądania fotek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Dla mnie jest ok. Może troszkę za bardzo się błyszczy. Powodzenia przy następnych modelach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Przeleć go jakimś matem bo się świeci jak psu jajca. Ale bardzo fajny - pędzlowany, prawda? Wyszło dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stream85 Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Przeleć go jakimś matem bo się świeci jak psu jajca. A czym konkretnie go "przelecieć"? Świeci się, bo jest po sidoluxie, może za dużo go było... pędzlowany, prawda? Tak, pędzlowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ja z braku aerografu kupiłem lakier matowy w sprayu Tamiya. Nie był tani, ale bardzo poprawia wizualnie model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Generalnie jest OK. Trochę za bardzo się błyszczy. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 - ukończony Lancaster - Revell + lufy km - Aires + Kalka - Techmod 1/72 Samochód Pancerny WZ.34 - Ftf 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolo1232 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 wspaniała maszyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Numery taktyczne sa za wysoko... Domyslalam sie ze to przez tego cosika na lewej stronie kadluba ktory powinien byc przed bocznymi chwytami powietrza... Ja jak kieeeedys robilem te suczke to go odcialem jak najblizej kadluba sie dalo i przykleilem we wlasciwym miejscu no i faktycznie troche za bardzo sie blyszczy... Moze pociagnij go polmatowym lakierem? Poza tym model super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts