stream85 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Witam, chciałem pokazać swój pierwszy model po ponad 10 letniej przerwie w modelarstwie. Jest to Su-22M4 o numerze bocznym 3305, który latał w Powidzu 7 plbr. Wiem, że szału nie ma, ale ja jestem zadowolony z tego co zrobiłem. Wiem też nad czym muszę jeszcze pracować. Także zapraszam do oglądania fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Dla mnie jest ok. Może troszkę za bardzo się błyszczy. Powodzenia przy następnych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Przeleć go jakimś matem bo się świeci jak psu jajca. Ale bardzo fajny - pędzlowany, prawda? Wyszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stream85 Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Przeleć go jakimś matem bo się świeci jak psu jajca. A czym konkretnie go "przelecieć"? Świeci się, bo jest po sidoluxie, może za dużo go było... pędzlowany, prawda? Tak, pędzlowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Ja z braku aerografu kupiłem lakier matowy w sprayu Tamiya. Nie był tani, ale bardzo poprawia wizualnie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Generalnie jest OK. Trochę za bardzo się błyszczy. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 - ukończony Lancaster - Revell + lufy km - Aires + Kalka - Techmod 1/72 Samochód Pancerny WZ.34 - Ftf 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo1232 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 wspaniała maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Numery taktyczne sa za wysoko... Domyslalam sie ze to przez tego cosika na lewej stronie kadluba ktory powinien byc przed bocznymi chwytami powietrza... Ja jak kieeeedys robilem te suczke to go odcialem jak najblizej kadluba sie dalo i przykleilem we wlasciwym miejscu no i faktycznie troche za bardzo sie blyszczy... Moze pociagnij go polmatowym lakierem? Poza tym model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi