bożo wpożo Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Czołk gotowy Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Podziwiam! Szczególnie Twoją walkę z kolorami Efekt porażający! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Piękne "pokraki" - podziwiam i gratuluję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Jedne z najlepszych prac w tym dziale. Tempo tez niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 No jestem pod wrażeniem Jednak te violety i resedy, po przytłumieniu, nie są takie bardzo kontrowersyjne ;) Dobrze, że zdecydowałeś się zmienić gąsienice. Z boku widać trochę różnic Czworaczki fajne Niby powinny być podobne, a każdy jest inny Wydaje mi się, że ten dzyndzel na dolnej części włazu spełniał funkcję podpórki i zapewne po otwarciu stukał sobie w pancerz tworząc tworząc malowniczy odprysk. Może przy okazji kiedyś uzupełnij ;) No i fajny akcent na okrągłą rocznicę pamiętnego września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Ładna kolekcja, może następnego zrobisz Somue S35. Wydaje mi się, że ten dzyndzel na dolnej części włazu spełniał funkcję podpórki i zapewne po otwarciu stukał sobie w pancerz tworząc tworząc malowniczy odprysk. Może przy okazji kiedyś uzupełnij ;) Kopułki we francuskich czołgach się nie otwierały tylko co najwyżej się obracały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Ładna kolekcja, może następnego zrobisz Somue S35. Wydaje mi się, że ten dzyndzel na dolnej części włazu spełniał funkcję podpórki i zapewne po otwarciu stukał sobie w pancerz tworząc tworząc malowniczy odprysk. Może przy okazji kiedyś uzupełnij ;) Kopułki we francuskich czołgach się nie otwierały tylko co najwyżej się obracały. Dzięki za podzielenie się wiedzą ;) Miałem na myśli właz kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi