konrad444 Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Coś w weekend próbowałem malować ale idzie mi jak krew z nosa. A tyle mi się zrobić udało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Detale domalowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Dziś trochę samemu podziergałem a mianowicie: I dla podkreślenia wielkości: Piękne foteliki tak... wentylatorek do kabiny Mi-24 1/72 tak dla podkreślenia wielkości trzymam kciuki wygląda zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Dzięki sam mam lekko odrębne zdanie, jestem średnio zadowolony z wnętrza. Weź mnie nie dobijaj tą swoją 1/72 tym bardziej, że sam wiesz, że czeka mnie podobny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Doszedł spych jak na razie tylko na blu tacka: I takie tam z koleżanką z IDFu ;) (Rałał masz swoje ogarnięcie wielkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 10 Października 2014 Autor Share Napisano 10 Października 2014 Po małej przerwie spowodowanej tym Wracam do zabawy z doobim podmalowałem jakieś tam duperelki typu tablica rozdzielcza gdyż kalka na takim miejscu to trochę głupi pomysł. I zrobiłem łosia we wnętrzu: Zdetalowałem też łyżeczkę tym co przewidział mengutek: Zdjęcia powinny w najbliższym czasie ulec poprawie gdyż zamówiłem już lampy do fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 Wnętrze doobiego nareszcie skończone zostało odkleić maski i skleić to co widać na zdjęciu do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 Doszła powierzchnia ap na "masce", kabina złożona do kupy, hydraulika zrywacza, dopancerzenie tylne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Dziś niewiele w porównaniu do wczoraj. Misiek dostał swój układ oddechowy, jakieś tam stopnie i pierwszego kapcioszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Doszły siłowniki, uchwyty z przodu oraz spasowane dopancerzenie kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Coraz bardziej podoba mi się ten model , chyba sobie go kupie przy najbliższej okazji . A sam model wygląda coraz lepiej , czekam na malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Daszek skończony. I wszystko spasowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Konrad- to pewnie widziałeś viewtopic.php?f=68&t=41177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Po około godzinie pasowania, klejenia, szlifowania, szpachlowania, ponownego szpachlowania udało mi się skleić dach i dopancerzenie. I miejsce które sprawiło mi najwięcej problemu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 Zacząłem lutować wieszaki na ten koszyczek jak na razie mam przód i tył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Wieszaczki na górze polutowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Jest pięknie. Maluj teraz z wyczuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Marcin jeszcze trochę roboty mam przy samym slacie mocowania na dole i elementy ruchome przy drzwiach i oknie i same okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Października 2014 Autor Share Napisano 29 Października 2014 Trochę tam slatu doszło tył i płyta od drzwi mają już pełne mocowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Czemu lewy wózek tak ucieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Jest tylko włożony na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 Całość spasowana fragmenty nieruchome już w pełni mają swoje mocowania, ruchome natomiast tylko przymierzone: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Będziesz go trochę demolował czy nówka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 W końcu przebrnąłem przez mękę i mam cały slat armor zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 Model gotowy do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi