konrad444 Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Trochę go przybrudziłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 28 Listopada 2014 Autor Share Napisano 28 Listopada 2014 Dzięki, jak dla mnie model prawie skończony zostało dołożyć gąski i zdjąć maski z okien w związku czym chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze coś jeszcze dobrudzić czy już jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Jak dla mnie tylko górne osłony siłowników podnoszących lemiesz są nieskazitelne w porównaniu do reszty. Reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Konrad, moze w ramach kontynuacji pojazdów IDF zmontujesz jakiegoś humvee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Humvee za dużo na forum... Lepiej by by było żebyś lawetę na tego potworka zmajstrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Humvee za dużo na forum... D Za dużo humvee???? A tygrysów, panter i teciakow? Jakoś koszernych humvee nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 No nie mów, że tego cuda nie widziałeś? To najlepszy koszerny Humvee jakiego widziałem i jest u nas na forum Co do spychacza, kurcze, jest moc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Barthass- znam ten pojazd od pierwszego momentu montażu, ale zarzut dotyczył za dużej ilości humvee na forum, a zwłaszcza IDF. Mam konkurencyjnie podpiąć linki do 24 hitlerwozów, 16 rosyjskich T ? Co to za proporcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 IDF to temat niszowy, i po części elitarny. Modeli mało, o dokumentację co poniektórych wynalazków na prawdę trudno, ale jak widać modele nadrabiają jakością. Ja tam się cieszę, wolę obejrzeć jednego takiego cudaka jak ten Dubi, Orew , czy Merkawa 3D Marcina na rok, które pośród dużej ilości niemczyzny się wyróżniają i na prawdę błyszczą niczym diamenty Tak wiec jeszcze raz, w jakości a nie w ilości siła, oraz brawa dla kolegów, którzy na serio podchodzą do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 … prawie skończony … chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze coś jeszcze dobrudzić czy już jest dobrze …Za dobrze — nie odróżniam od oryginału. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 ...no poszedłeś jak "dzik" w szkodę Piękny model się zapowiada, już nie mogę się doczekać, aż go na żywo zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi