erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Witam Waszmościowie Przedstawiam Pojazd amunicyjny towarzyszący EVIE . 139 części (dorobiłem jedynie uchwyty 4 sztuki oraz rozczłonkowałem łaską klape przedziału amunicyjnego na pare części )około 16h roboty . Przydział Front ruski 1942...Linka gównianie wyszła z nitki - przykleiłem kropelką i musiała zostać , ale przynajmniej liny zamontowane wg. tego schematu tzn. prawidłowo - Komuś może się przydać ten schemat jakby kleił tego dziwaka - ja szukałem w necie ze 2 h oto on Munitionschlepper fur Karl: I Cały Zestaw gotowy do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Ładny zestaw gratuluję ,jedno ale wymień te liny ,wglądają na fotkach jak by były zrobione z drutu kolczastego pozdro arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 No postrzępiły się z dalsza aż tak nie widać z 1m ..Przyklejone są na maksa kropelką - przed ich malowanie spoko były jak dostały kolor to są jakie są - myslisz sie sie nad tym nie zastanawiałem? tak już musi zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Nić to nie jest najszczęśliwsze tworzywo. Ogólnie cały model wyszedł w pytę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Model ładny, zestaw też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Elegancko się prezentuje, zwłaszcza z "Ewą" Co nam zaprezentujesz następnym razem ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Dzieki Waszmościowie za uznanie . Warto się było napocić ;) Co następne...10-15 dni przerwy musi być bo mnie mdli i głowa boli na widok ramek z częściami Po "wakacjach od modeli" chyba się wezmę za Stuga G late Włochy 1944 od Revella (jeszcze nie wiem 9 Box- ów d roboty) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Fajny komplecik Ci wyszedł, oba modele bardzo ładnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Wszystko pięknie tylko te liny z zlepionymi niteczkami psują super efekt proszę rozważ wymianę ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 No mnie też wkurzają "troche", ale boje się ,że zmasakruje dźwig - (rolki ) przy tym. "Musza" to jeszcze przemyśleć - teraz czas na kolejne germańce. Dzięki za komenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Do modeli nić nylonowa bądź z innego tworzywa sztucznego, lub cieniuśka żyłka wędkarska. Nić nylonowa (np do szycia namiotów, ubrań p.deszczowych itp). Nie strzępi się, nie ma włosków odstających, jest śliska, gładka, ale widac splot jak w tradycyjnej nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Bardzo ładny zestaw, 2+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi