adamkijak Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Witam Model w końcu doczekał się galerii. Do budowy posłużyl model AFV/Revell, w skali 1:35. W sumie projekt ten to Recycling, ze starego popsutego M88A1 w wersji Izraelskiej. Konwersja do wersji A2 to scratchbuild, gąski są ogniwkowe z AFV, kanistry to produkt Live Resin, kalki własne, zestaw do holowania to produkt Trumpetera, stanowisko dowódcy pochodzi z zestawu Trumpetera M1a1 5in1 (miałem zbędny). Wszystkie inne dodatki to scratch. Model nie jest w 100% odwzorowaniem oryginału i na pewno znajde jakieś niedróbki przeglądając foty, niemniej wyglądu modelu to już nie zmieni, więc...., na końcu pare fotek ze starszym bratem z wykonanym pare lat temu w taki sam sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Podoba mi się, a najważniejsze że to coś innego niż zwykle. Na zdjęciach wygląda jakbyś na jednej stronie zawieszenia pigmentów zapomniał. Ale to już sobie mam nadzieję w Telford sprecyzuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Świetna sprawa, brawa z ten nietypowy pojazd... Współczesna pancerka to miód na moje serce... Wykonanie dobre, ale jakie by nie było u mnie masz i tak wielki plus za tematykę...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Bardzo fajny osiołek Rzadki temat modelarski, tym ciekawiej się go ogląda. Elegancki komplecik z tym drugim modelem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Dzieki za pare pozytywnych komentarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts