adamkijak Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Witam Model w końcu doczekał się galerii. Do budowy posłużyl model AFV/Revell, w skali 1:35. W sumie projekt ten to Recycling, ze starego popsutego M88A1 w wersji Izraelskiej. Konwersja do wersji A2 to scratchbuild, gąski są ogniwkowe z AFV, kanistry to produkt Live Resin, kalki własne, zestaw do holowania to produkt Trumpetera, stanowisko dowódcy pochodzi z zestawu Trumpetera M1a1 5in1 (miałem zbędny). Wszystkie inne dodatki to scratch. Model nie jest w 100% odwzorowaniem oryginału i na pewno znajde jakieś niedróbki przeglądając foty, niemniej wyglądu modelu to już nie zmieni, więc...., na końcu pare fotek ze starszym bratem z wykonanym pare lat temu w taki sam sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Podoba mi się, a najważniejsze że to coś innego niż zwykle. Na zdjęciach wygląda jakbyś na jednej stronie zawieszenia pigmentów zapomniał. Ale to już sobie mam nadzieję w Telford sprecyzuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Świetna sprawa, brawa z ten nietypowy pojazd... Współczesna pancerka to miód na moje serce... Wykonanie dobre, ale jakie by nie było u mnie masz i tak wielki plus za tematykę...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Bardzo fajny osiołek Rzadki temat modelarski, tym ciekawiej się go ogląda. Elegancki komplecik z tym drugim modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Listopada 2014 Autor Share Napisano 7 Listopada 2014 Dzieki za pare pozytywnych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi