FAHR Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Witam. Parę fotek na szybko, jeśli zechcecie to jutro popstrykam kolejne. Model to oczywiście żywica Armo+własne dodatki. Kalkomanie to kompilacja z różnych zestawów w tym świetne kotwiczki od kolegi sokola (jeszcze raz wielkie dzięki ). Reszta standardowo jak w innych moich modelach. Zapraszam do rzucenia okiem Pierwowzór Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Mi sie podoba ten modelik i w polskim malowaniu. FAHR tak trzymaj. BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 No przepiękny model... normalnie miód na moje serce Topas ze Słupska i to w takim wykonaniu.... Gratulacje Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Kazdy kto wychował sie na takich ksiązkach jak "prezentuj broń", czy "na poligonie i na defiladzie" ma sentyment do tego typu pojazdów:-)))))) SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Zgubilem oko Szukam, szukam i nie mam do czego sie doczepić. ŚWIETNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Października 2007 Autor Share Napisano 30 Października 2007 Dzięki za pozytywne opinie. Miło mi, że moja walka nie poszła na marne i model się podoba. Niestety na jakiś czas będę musiał zapomnieć o modelastwie, za 2 tygodnie kierunek Anglia...mam chociaż nadzieję, że po tych saksach będę mógł sobie pozwolić na T-90 w/g Miniarm i T-72 w/g Verlindena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Fajny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Dobrze by było żeby wylądował na dioramce- modelik miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Bardzo fajny. Mam chęć jego i SKOT-a zrobić tylko ta żywica jest tak droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Piękny TOPAS! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Stare przysłowie pszczół mówi: Dobre bo polskie!!! Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Nic dodać nic ująć. Wspaniale wykonany pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Bardzo dobry model, osobiście najbardziej podobają mi sie takie pojazdy wojskowe no i oczywiście klasyka II wojny (shermany, pantery, teciaki) A wracając do modelu co polskie malowanie to polskie bardzo ładnie sklejony wszystkie dodatki ładnie sie komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Miodzio Czekam na więcej fotek i to robionych najlepiej na plaży z morzem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Opad szczeny...No po prostu rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Kazdy kto wychował sie na takich ksiązkach jak "prezentuj broń", czy "na poligonie i na defiladzie" ma sentyment do tego typu pojazdów:-)))))) SUPER nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Dodam jeszcze, że bardzo ładne fotki rolling stones- powiedz jeszcze, że twoi starzy słuchali stonesów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi