Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Model który kosztował mnie bardzo dużo nerwów, kilka razy omal nie spotkał się ze ścianą. I na chwilę obecną chyba koniec z drugowojenną pancerką na jakiś czas. Model malowany Vallejo, brudzony Migiem i Ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Model który kosztował mnie bardzo dużo nerwów, kilka razy omal nie spotkał się ze ścianą. Czyli: cudem ocalony... Jak na takie przejścia- wygląda całkiem całkiem- widać moc pracy! Miłe dla oka! Pozdrawiam! PS czy "tubę" na wycior robiłeś od podstaw? ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 czy "tubę" na wycior robiłeś od podstaw? ER Zestawowa, tylko podstawa jej była dorabiana we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Witam! Piękny model! Całość psuje ta szpara na łączeniu płyt czołowych! Jest na wszystkich zdjęciach gdzie widać przód pojazdu. Celowy zabieg, czy niedopatrzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Cały ten przód był szpachlowany i tak szczerze powiem to nie wiem czy samo wylazło czy po doklejeniu dolnego zimmu zrobił się taki malusi uskok. Więc myślę, że można to potraktować jako brak zimmu w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Ładny modelik. Mi jedynie nie podchodzą gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Podoba mi się brudzenie modelu , jest tylko jedne ale lufa trochę nie pasuje mi do modelu za bardzo się odcina od reszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Kamilu lufy bardzo często były w kolorze szarym a spowodowane było to tym, że lufy trafiały już do pojazdów w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Panterka spoko. Ubrudzona sowicie, przydała by się do niej jakaś podstawka z kawałkiem drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Ostatecznie łądnie wyszła. Dobrze że jej nie rozwaliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Mi również się podoba. Śledziłem warsztat od początku i po tych wszystkich przebojach nieźle z tego wybrnąłeś. Eh teraz sam mam ochotę złożyć Panterę.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi