Skocz do zawartości

Cromwell IV - 1:35 - Tamiya

Corporal_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy z alianckiej listy:

USA-GBR-PL:

1. M5 Stuart

2. M4 Sherman

3. Sherman Firefly

4. M26 Pershing

5. Matilda II

6. Churchill

7. Mk III Valentine

8. M3 Lee/Grant

9. M10

10. Mk IV Crusaider

11. Cromwell <--------

12. M24 Chaffe

tamiya-cromwell-mk-iv-cruiser-tank--mk-viii-a27m.jpg

Na współcześniaki przyjdzie czas po 2 wojnie

Współczesne

Czerwoni:

1. T-54

2. T-55

3. T-62

4. T-64

5. T-80

6. T-90

7. PT-76

8. ASU-85

9. BWP-2

10. BWP-3

11. ZSU-23-4

12. MT-LB

13. 2S1 Goździk

14. 2S19 Msta

15. BMD

16. ZTZ-99

Niebiescy:

1. Chieftain

2. Challenger

3. Centurion

4. Abrams

5. Patton

6. Leclerc

7. M2 Bradley

8. Merkava

9. AMX-30

10. Marder

11. Gepard

12. M113

13. PzH2000

14. M109 Paladin

15. Leopard 1

16. AAV7

Dodatkowo na czym służyłem:

1. BWP-1

2. T-72

3. PT-91

4. Leopard 2A4

5. Leopard 2A5

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Przyznam, ze ja mam problemy ze zdjeciami, ale Kolego Ty zdecydowanie masz tez z tym klopoty . Zrob zdjecia jutro przy dziennym swietle, blisko okna (ale nie w sloncu),mysle, ze moge solidarnie w imieniu forumowiczow napisac ze czekamy na nowe zdjecia.

Model bardzo przyjemny moim zdaniem, nawierciłbym tylko lufy k.m.-ów BESA Co zaś do zdjęć to żal słabszymi fotkami psuć odbiór tak fajnej kolekcji jak Twoja - postaraj się pokazać modele w ciaśniejszym kadrze i lekko zedytować ustawienia balansu bieli i jasności - np. w darmowym programiku PhotoScape, sam go używam i poprawienie odbioru fotki zajmuje tam kilkanaście sekund (na priva mogę podpowiedzieć jakich przycisków i suwaków w edytorze użyć). Pozwoliłem sobie w nim poprawić jedno z Twoich zdjęć Cromwella dla przykładu :

IMG_6778_zpsrhobs6f6.jpg

Co zaś do zdjęć to żal słabszymi fotkami psuć odbiór tak fajnej kolekcji jak Twoja - postaraj się pokazać modele w ciaśniejszym kadrze i lekko zedytować ustawienia balansu bieli i jasności - np. w darmowym programiku PhotoScape, sam go używam i poprawienie odbioru fotki zajmuje tam kilkanaście sekund (na priva mogę podpowiedzieć jakich przycisków i suwaków w edytorze użyć). Pozwoliłem sobie w nim poprawić jedno z Twoich zdjęć Cromwella dla przykładu :

Witam

Możesz mi napisać na priva odnośnie obróbki zdjęć w tym programie?