Corporal_PL Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Pierwszy z alianckiej listy: USA-GBR-PL: 1. M5 Stuart 2. M4 Sherman 3. Sherman Firefly 4. M26 Pershing 5. Matilda II 6. Churchill 7. Mk III Valentine 8. M3 Lee/Grant 9. M10 10. Mk IV Crusaider 11. Cromwell <-------- 12. M24 Chaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Będzie brytol czy polak? Tak czy inaczej patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 29 Listopada 2014 Autor Share Napisano 29 Listopada 2014 W kalkach jest Hela ale ona potrzebuje drewnianą armatę. Chyba że zrobię bez Heli po prosu polaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Ajć, dawaj Leopardy, a nie jakieś kupy złomu Powodzenia w projekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 29 Listopada 2014 Autor Share Napisano 29 Listopada 2014 Na współcześniaki przyjdzie czas po 2 wojnie Współczesne Czerwoni: 1. T-54 2. T-55 3. T-62 4. T-64 5. T-80 6. T-90 7. PT-76 8. ASU-85 9. BWP-2 10. BWP-3 11. ZSU-23-4 12. MT-LB 13. 2S1 Goździk 14. 2S19 Msta 15. BMD 16. ZTZ-99 Niebiescy: 1. Chieftain 2. Challenger 3. Centurion 4. Abrams 5. Patton 6. Leclerc 7. M2 Bradley 8. Merkava 9. AMX-30 10. Marder 11. Gepard 12. M113 13. PzH2000 14. M109 Paladin 15. Leopard 1 16. AAV7 Dodatkowo na czym służyłem: 1. BWP-1 2. T-72 3. PT-91 4. Leopard 2A4 5. Leopard 2A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Ambitnie, będzie ciężko, ale będę kibicować, a póki co szybko kończ II-wojenne ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2014 Czas na służbie został kreatywnie spożytkowany Numery na przodzie na wannie kadłuba to są numery konkretnego wozu czy jakieś seryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Malowanie klasyczne, zielone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Numery na przodzie na wannie kadłuba to są numery konkretnego wozu czy jakieś seryjne? Konkretnego wozu - to po prostu brytyjski numer ewidencyjny Malowanie klasyczne, zielone: Mało brytyjsko ten "zielony" na fotkach wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 To pewnie wina niemieckich sabotażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Brytyjczyk z siódmej pancernej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Co to za kolorek?Później powiem czy mi się podoba ,po całej siuwaksywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Coś z Pactry zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Wedlug mnie kolorek pasuje, po lekkim ufajdaniu i washu bedzie jak trzeba fajnie widzieć u Ciebie czołg z jasnej strony mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Teraz będzie tylko jasno bo kończę Panzerwaffe i zostają alianci i sowieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 22 Maja 2015 Autor Share Napisano 22 Maja 2015 Pierwszy herbaciarz gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Przyznam, ze ja mam problemy ze zdjeciami, ale Kolego Ty zdecydowanie masz tez z tym klopoty . Zrob zdjecia jutro przy dziennym swietle, blisko okna (ale nie w sloncu),mysle, ze moge solidarnie w imieniu forumowiczow napisac ze czekamy na nowe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Model bardzo przyjemny moim zdaniem, nawierciłbym tylko lufy k.m.-ów BESA Co zaś do zdjęć to żal słabszymi fotkami psuć odbiór tak fajnej kolekcji jak Twoja - postaraj się pokazać modele w ciaśniejszym kadrze i lekko zedytować ustawienia balansu bieli i jasności - np. w darmowym programiku PhotoScape, sam go używam i poprawienie odbioru fotki zajmuje tam kilkanaście sekund (na priva mogę podpowiedzieć jakich przycisków i suwaków w edytorze użyć). Pozwoliłem sobie w nim poprawić jedno z Twoich zdjęć Cromwella dla przykładu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Maja 2015 Autor Share Napisano 26 Maja 2015 Nawierciłbym lufy ale nie mam czym Co do zdjęć to uczę się tej trudnej sztuki i w końcu się nauczę (plus kupię brystol do tła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Maja 2015 Autor Share Napisano 26 Maja 2015 Igłą mam wiercić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Co zaś do zdjęć to żal słabszymi fotkami psuć odbiór tak fajnej kolekcji jak Twoja - postaraj się pokazać modele w ciaśniejszym kadrze i lekko zedytować ustawienia balansu bieli i jasności - np. w darmowym programiku PhotoScape, sam go używam i poprawienie odbioru fotki zajmuje tam kilkanaście sekund (na priva mogę podpowiedzieć jakich przycisków i suwaków w edytorze użyć). Pozwoliłem sobie w nim poprawić jedno z Twoich zdjęć Cromwella dla przykładu : Witam Możesz mi napisać na priva odnośnie obróbki zdjęć w tym programie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Całkiem fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi