Keisyzrk Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Jak w tytule, ciepło przyszło i zawróciło mi w głowie aż śnieg spadł i trzeba było wracać, więc jestem. Nie pamiętam co tu było nie tak a co tak, był zapodkładowany to pomalowałem... taki efekt, zawaliłem projekt grupowy Zimmerit z miliputty fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 To ja pierwszy. Bardzo udany model. Gratuluje. I na podstawkę go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Śledziłem warsztat. Musze powiedzieć, że model wyszedł ci bardzo dobrze. Szczególnie podobają mi się dospawane blachy na wieży. Acha no i za skalę należy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 To ja pierwszy. Bardzo udany model. Gratuluje. I na podstawkę go. Dzięki, podstawki nie przewiduję. Też mi się podoba. Cieszę się, że się podoba. Śledziłem warsztat. Musze powiedzieć, że model wyszedł ci bardzo dobrze. Szczególnie podobają mi się dospawane blachy na wieży.Acha no i za skalę należy się Skala fajna polubiłem 48. Dzięki za opnię Bardzo fajny! Fajnie, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Model prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Yes, brakowało mi skubańca w galerii projektu grupowego. Bardzo fajny. Super wyszło uzupełnienie wyrwy w wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Model prześliczny Yes, brakowało mi skubańca w galerii projektu grupowego. Bardzo fajny. Super wyszło uzupełnienie wyrwy w wieży. Tak wyszło, że inne zajęcia zajeły mi duuużo czasu i dopiero teraz za robotę się biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Panterka WP dostała małą aktualizację malowania oraz podstawkę w formacie pocztówkowym, rzeźba w plastelinie wzmocnionej rozcieńczoną żywicą akrylową. Edytowane 16 Maja 2020 przez Keisyzrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi