czsochaj Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 ,,Wkręciliście" kolegę kubę32440 na ,,maxa". Marek, a może dowiedziałbyś się jak robić okopcenia, tudzież zaoliwienia i inne takie triki. Może to jakiś młody adept modelarstwa i potrzebował dowartościowania? A może po prostu i najpewniej nie zna Twoich skończonych i będących w galerii modeli? Cięęężka sprawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Już się dowartościowałem czekam na galerię. Polecam brudzenia aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 kuba32440 myślę że Marek ma na tyle opanowany warsztat i umiejętności że ze spokojem możemy cakac na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Marek kończ go i weź że się za jakiś fajny model Sorry ale te mustangi srebno-pociapane nigdy mi nie leżały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 kuba32440 myślę że Marek ma na tyle opanowany warsztat i umiejętności że ze spokojem możemy cakac na galerię Przecież widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Skoro widać to po co ojca uczyć dzieci robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=64&t=50211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi