Andrzej Godlewski Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Równie dobrze używa się sproszkowanego grafitu , a te badziewie to tylko wyciąganie z kieszeni modelarzy pieniędzy . W pierwszym lepszym sklepie dla plastyków można kupić pigmenty o połowę tańsze niż temu podobne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 A tu co taka cisza , robota coś stanęła a ja jestem ciekaw dalszych efektów Twojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 18 Marca 2015 Autor Share Napisano 18 Marca 2015 Robota nie stanęła. Posuwa się powoli do przodu. Po prostu nie ma za bardzo co pokazywać Czasu jest niewiele, doświadczenie małe, długo się zastanawiam, studiuję poradniki i różne wątki na "forumach" oraz zadręczam ludzi banalnymi pytaniami Pomalowałem ogon, naniosłem poprawki na kamo, położyłem kalki, sidoluks na karoserię i podkład na gąsienice Samo położenie kalek zajęło mi kilka godzin w sobotę, a faktycznie roboty było na kwadrans łącznie z wypiciem kawy Tak to obecnie się przedstawia. Teraz od niedzieli planuję "łosza". Ale ponieważ posiadam 3 zestawy: Dark Brown Wash for Green Vehicles Brown Wash for German Dark Yellow Blue Wash for Panzer Grey to ciężko się mi zdecydować, bo mój pojazd trudno zaklasyfikować do którejś z tych grup Pewnie przygotuję sobie jakąś próbkę i okaże się, że nie ma znaczenia którego łosza użyję. Kilka dni temu ukazał się zestaw poprawiający zawieszenie. Dobrze, że budowa jest już tak zaawansowana, bo pewnie bym sobie go ściągnął No i okazuje się, że lufki do Hotchkissów Mle 14 robi Magic Models Cena około 5 $ za sztukę. Do Schneidera nie opłaca się ich kupować. Lepiej stuningować zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 No , super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Bardzo fajnie to cus Tobie wychodzi, az naszla mnie ochota na zakup tego czegos Bardzo lubie takie nietypowe ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi