hypnos82 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Zdrowych i pogodnych swiat Aby ten czas minął wam w milej rodzinnej atmosferze. Polamania lufy w nowym Roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Radosnych, ciepłych i rodzinnych świąt oraz wszelakich łask Bożych w nadchodzącym 2015 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławomir kromer Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 życzy Sławek Kromer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Wesołych świąt d la la la wszystkich! Miłujta się i nie wk...wiajta. Hopsasa na wysokości i do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Życzy Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiba06 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Wszystkim zdrowych, rodzinnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwa modeli pod choinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Całej załodze MW wspaniałych ,zdrowych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Marek Lublin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 No to z okazji Świąt Bożego Narodzenia, łask z wysoka, zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności życzę dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 To ja też się przyłącze do życzeń . Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie i spełnienie marzeń w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czan666 Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Cześć na imię mam Jarek mam 44 latka . Od kilku lat gram w ETS i przez przypadek wszedłem na stronę Wujka Bohuna i tam zobaczyłem jak skleja model ciężarówki , no i mnie wzięło na maksa . Skleiłem już dwa modele no i nie jestem z nich dumny . Mam nadzieję że u was na forum znajdę parę cennych informacji na temat technik sklejania . SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2015 ROKU . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi