karambolis8 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Malowanko fajne. Zamieniłbym tylko na kadłubie biały kwadrat w cienką białą ramkę wokół hinomaru. Na skrzydłach pasują kwadraty. sf to sf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Wstępnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Zacząłem brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 A co on taki poobdzierany? Moim zdaniem przesadziłeś z brudzeniem, Ani się waż namawiać mnie na podobne brudzenie Rafale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lutego 2015 Autor Share Napisano 2 Lutego 2015 Ponitowałem go trochę. Nitowanie na koniec, po malowaniu i brudzeniu fajnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Śledzę warsztat z ciekawością. Kolega Solo ma sporo racji. Chyba z bardzo idziesz w stronę Mad Maxa... wychodzi fajnie ale delikatniej trochę. To oczywiście tylko moje zdanie. Model i związane z nim decyzje są Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 Doszedłem do wniosku, ze mój samolocik, musi mieć potężne uzbrojenie strzeleckie. Zamontowałem mu 7 30 mm działek ,-)) jest moc. Wystrugałem na spodzie wanne z trzema działkami. Pozostałe 4 tak jak w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Hmmm, a taka salwa z siedmiu działek to go po prostu nie zatrzyma w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Me-262 miał wersje z 6 działkami 30 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Odpalenie wszystkich działek powoduje zmianę biegu na wsteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 A gdzie zmieścisz amunicję do nich?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 A gdzie zmieścisz amunicję do nich?! Za fotelem pilota. Troche to nieprzemyslane, wiem, ale odkad przeczytałem to co pisał Spate o swoich walkach na komecie z B-17, to doszedłem do wniosku, ze w tym ułamku sekundy, kiedy mozna strzelić, to siła ognia musi być porażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi