KAMIL90 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Model uważam za skończony . Już więcej przy nim nic nie wymyślę , jak zawsze poległem na brudzeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Malowanie bardzo ładnie. Brudzeniu nie jest źle, przydałoby się tylko trochę kurzu na tylnej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 14 Stycznia 2015 Czesc Spoko mode! Brudzenie tez ok, mozliwe ze na froncie jest troszke zbyt wiele blota/ziemi i faktycznie jak napisal przedmowca, przydalo by sie troszke syfu na tylnej płycie. Ja bym ten front ratował może jakimś maskowaniem z gałęzi... Ale to generalnie marginalne uwagi - ogólnie duzy + Pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Rozkład brudzenia, jak rozkład brudzenia, może faktycznie tu i ówdzie można poprawić. Ale bardzo podoba mi się faktura ziemi jaką uzyskałeś. Całość też jak dla mnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Malowaleś wpierw na zielono a później dawałeś pasy dunkelgelb? Pytam z czystej ciekawości. A modelik zacnnie wygląda w tym malowaniu. Osobiście przykurzył bym jednak górę pojazdu jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Brudzenie OK, może trochę bym zdrapał w okolicy dekla osłaniającego piasty i zapuścił jakimś olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Ogólnie bardzo spoko i podoba mnie się. Hah właśnie takiego "wbijam" w WT.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi